GARO Entity Flex

GARO Entity Flex

Tillgodose behovet av elbilsladdning på din byggetablering.

GARO Entity Flex består av två laddboxar i modellen GARO Entity Pro, inkapslade i en slittålig skyddsram som monteras på vägg. Dessutom finns även ett kraftfullt och robust stativ som tillbehör på platser där det lämpar sig bäst. Till skillnad från många andra tillfälliga elbilsladdare laddar GARO Entity Flex 3-fas vilket gör laddningen både snabb och effektiv.  

Glöm RFID taggar, laddkort och appar

Glöm RFID taggar, laddkort och appar

Vi överdriver inte när vi säger att du inte kommer hitta en elbilsladdare som har en enklare betallösning. GARO Entity Flex har nämligen en inbyggd debiteringslösning. Det innebär att det räcker med att scanna QR koden på sidan av laddboxen och sedan betala för laddningen genom Swish, Apple Pay eller ditt vanliga bankkort. Klockrent på exempelvis byggarbetsplatser där det ofta är många människor i rörelse och behovet av snabb, enkel och användarvänlig hantering av laddning är stor.

Kombinera motorvärmaruttag och elbilsladdning

Vad menar vi egentligen med det? Eftersom motorvärmaruttaget GARO Entity Heat och elbilsladdaren GARO Entity Flex har en likadan bottenplatta är det bara insatsen som skiljer dem åt. Det innebär att det går att utrusta GARO Entity Flex med både ett motorvärmaruttag och en laddbox. På så sätt blir både elbilsägare och ägare av fossildrivna bilar nöjda. Allt eftersom elbilsflottan i framtiden kommer öka är det sedan möjligt att ersätta motorvärmaruttagen till endast laddboxar.

GARO Entity Flex i korthet

3-fas laddning

Två uttag

16 A i varje laddpunkt

11 kW i varje laddpunkt

Möjlighet till intern lastbalansering

Inbyggd debiteringslösning