GARO- ett nytänkande företag

GARO- ett nytänkande företag

Vi ser utmaningar som nya möjligheter och vi drivs av en nyfikenhet att prova nya vägar. Att utveckla produkter och lösningar för en hållbar framtid är ett självklart fokus för oss. Vår historia hjälper oss på vägen, för den har skapat vår unika GARO-kultur och tillsammans med vår affärsidé och vision ger den oss en tydlig riktning framåt.

Kort om oss

Vi utvecklar och tillverkar innovativa produkter och lösningar inom el och e-mobility. Vi vänder oss både till dig som är yrkesproffs och till dig som är slutanvändare, och vårt varumärke är din garanti för elsäkerhet, användarvänlighet och hållbarhet. Vi startade vår verksamhet 1939 i Gnosjö – en småländsk ort där vår tydliga entreprenörsanda har sitt ursprung och vårt huvudkontor fortsatt finns kvar. I övrigt är det inte mycket som är sig likt från den tiden – idag är vi en internationell koncern med verksamhet i sex länder och med runt 480 medarbetare som ser till att verksamheten fungerar varje dag. I grunden för det vi gör finns all den samlade kunskap och erfarenhet som åren från 1939 fram tills nu har gett oss.


Varför GARO?

Det korta svaret är att helheten gör oss flexibla. Det lite längre svaret är att vi har ett riktigt brett sortiment av produkter, lösningar och mjukvarutjänster som täcker det mesta inom el och elinstallation. Det betyder att du troligtvis hittar precis det du söker hos oss, oavsett om du är yrkesproffs eller privatperson. Genom våra kompetenta medarbetare kan du få tips och råd på vägen, och självklart erbjuder vi service och support som en extra trygghet för dig. Tillsammans med grossister, återförsäljare och övriga samarbetspartners ser vi till att vårt erbjudande når fram till dig.

Syftet med det vi gör varje dag

Det råder inga tvivel om att klimatförändringarna har lyft hållbarhet högt upp på agendan hos människor och företag runt om i världen. Nu ställer vi om – oavsett om vi är ett företag eller en privatperson. På GARO tänker vi vara en del av den utvecklingen och en lika självklar del av lösningen. Vår drivkraft är att skapa hållbar lönsamhet för våra företagskunder och en enklare och mer hållbar vardag för alla de som använder våra produkter.

  • Vår vision

    Vår vision

    Drivna av framtidens möjligheter utvecklas vi ständigt för att vara den ledande innovatören inom våra produktområden.

  • Vår affärsidé

    Vår affärsidé

    Med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar.