Kabelskåp e-mobility

Kabelskåp e-mobility

Smart och effektiv strömfördelning mellan laddstolparna

Förutom pålitliga laddstolpar och laddstationer krävs även pålitliga och flexibla kabelskåp som kopplar upp ström och fördelar den till de olika laddstolparna och stationerna på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Hos oss hittar du både de kompletta lösningarna för stora och mindre anläggningar samt hög kompetens och kunskap som vi har samlat på oss under åren.

Färdigmonterade e-mobilityskåp 

GARO skräddarsyr, bygger ihop, säkerhetstestar och levererar färdigmonterade kabelskåp anpassade för e-mobilitylösningar. Tack vare mångårig erfarenhet och stort engagemang i miljövänlig produktutveckling kan vi erbjuda ett kabelskåp med ett nytt revolutionerande hölje under eget varumärke. GAROs eget kabelskåp är tillverkat av ett miljövänligare och exklusivare material, kallat Magnelis® som både starkt och korrosionsbeständigt.

Kundanpassad och färdig att plugga in 

Det är du och din kund som bestämmer vilka och hur många GARO laddstationer som platsen och besökarna är i behov av. Vi räknar sedan fram aktuellt elbehov och bygger ihop ett anpassat kabelskåp med förkonfigurerad lastbalansering. Det betyder att du får en samlad leverans som innehåller en komplett e-mobilityanläggning med alla ingående komponenter färdigmonterade för snabb och enkel anslutning.

Nytt unikt kabelskåp från GARO

Med vårt nya egenutvecklade kabelskåp lanserar vi ett miljöanpassat hölje, designat med flera unika fördelar som tål att jämföras. Skåpet är speciellt anpassat att klara alla typer av klimatförhållanden.

MAGNELIS®
Miljövänligt material, korrosionsbeständigt, självläkande.

MÄRKNING GARO
Garanterar svensk kvalitet enligt GARO Futuresmart™.

ENKEL FASTSÄTTNING
Nitmuttrar i gavlarna för fäste till markeringsstång, väggupphängning, etc.

TELESKOPFUNDAMENT
Individuell djupinställning av sidorna i förankringen under jord.

SÄKERHET
IK 10 klassad, kapslingsklass IP34D. CE-märkning och typprovning enligt gällande standarder.

FRONTMONTERING
All montering inne i skåpen är enkelt åtkomlig från framsidan.

UNIK DESIGN
Modern design med genomtänkta detaljer både på såväl in som utsida.

Snabbt och enkelt flöde från offert till leverans

Med våra skåp blir det ett lättare flöde för dig som installatör. Det går att på ett enkelt sätt få en komplett lösning och en snabb installation.

OLIKA STORLEKAR OCH FLERA TILLBEHÖR

GARO kabelskåp för fordonsladdning finns i fyra olika standardvarianter. Skåpen är CE-märkta och typprovade enligt gällande standarder och ett ifyllt testprotokoll medföljer varje leverans.

Som extra utrustning och tillbehör erbjuds bland annat:
• Fäste för golvmontering
• Fäste för bergmontering
• Fäste för väggmontering
• Bottendel för väggmonterade skåp
• Stöd under mark mot sidotryck
• Snömarkering