PROJEKTLEDARE GARO AB

PROJEKTLEDARE GARO AB

Publicerad 2021-10-18

Projektledare GARO AB

Vi förstärker med Projektledare som vill utveckla framtidens produkter med fokus på hållbarhet! Har du förmågan att styra utvecklingsprojekt, från start till mål? Då är det dig vi söker i vårt lagbygge!

GARO garanterar innovation av framtidssäkra produkter. Produkter som säkerställer energibesparing, smartare styrning och enkelhet i användandet.

Det som kännetecknar GARO är drivet och viljan att utveckla smarta och lönsamma produkter med hög kvalitet. Genom åren har företaget tagit fram starka lösningar och hållbara produkter som återfinns i vår vardag. Det är bland annat produkter inom elinstallation, laddning av elbilar, tillfällig el  m.m. Du kommer att ingå i GAROs produktavdelning, det är ett team som tillsammans är en nyckelfaktor för GAROs fortsatta utveckling. Du samarbetar dagligen med konstruktörer, produkttekniker, försäljning och testingenjörer. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du trivs med möjligheten att arbeta kreativt i utvecklingen av nya produkter samtidigt som du uppskattar arbetet att förbättra och effektivisera flödet i våra projekt.

Exempel på ansvarsområde:

  • Delta och projektleda produktutvecklingsprojekt
  • Att följa teknisk utveckling, produktstatus, användar- och säkerhetsfrågor samt utvecklingsläget inom våra produktområden.
  • Att bistå Marknads- och försäljningsorganisationen med hjälp och stöd vid frågor av teknisk art och att vara behjälplig vid införsäljning av nya produkter eller produktområden.
  • Att lämna förslag till produktstrategi och sortiment inom berörda produktavsnitt.
  • Beräkningar och beslutsunderlag avseende utvecklings- och konstruktionskostnader.
  • Att regelbundet rapportera om utvecklingsprojekt och produkters status, ur både tekniskt och ekonomiskt hänseende.
  • Att underlag för tillverkning och inköp hålls aktuella.
  • Att relevant internutbildning genomförs på nya produkter, både i Sverige och på GARO dotterbolag utomlands.
  • Tekniskt underlag på produkter som används vid katalogframtagning eller liknande marknadsaktiviteter.
  • Delta i produktråd som beslutar om sortimentsfrågor inom produktområdet.

Vem är du?
Du har en teknisk högskoleexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet med dokumenterad erfarenhet av projektledning. Din bakgrund kan vara varierande, men dina kunskaper i projektledning och en bred teknisk kompetens är en framgångsrik kombination för rollen.

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, vilket är avgörande i dina interna och externa kontakter. Du drivs av att förflytta projekt med både precision och målmedvetenhet. Precis som oss andra inom produktutveckling gillar du ny teknik, tekniska utmaningar och motiveras av att vara delaktig när vi utvecklar värdeskapande produkter till våra kunder och marknaden. För oss är det viktigt med hållbarhet och en öppen inställning till framtidens behov av teknik. Vi är FutureSmart!

Plats: Gnosjö

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar vi med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se