2022-05-02

Historisk dosa i ny tappning

Nu lanseras en av GAROs äldsta egentillverkade produkter i ett nytt utförande, designad med inspiration från GAROs långa historia.

Historisk dosa i ny tappning

De nya gjutna dosorna LOCUS är ett efterlängtat tillskott till marknaden för kopplingsdosor. Utvecklade för att klara av tuffa väderförhållanden och krävande miljöer är de anpassade för såväl arktisk kyla som tropisk värme. Med sin höga kapslingsklass och slagtålighet passar de perfekt till utmanande omgivningar som järnvägstunnlar, hamnar och gruvor eller liknande där det kan uppstå hårt slitage och stora påfrestningar.

Den funktionella dosan går enkelt att anpassa till varje specifikt tillfälle. Med hjälp av bland annat ställbara metriska förskruvningar, fyra eller fem kabelutgångar, plats för snabbplint och flexibel förskruvning mellan 8-16 mm går det att spara både tid, pengar och plats.

”Med de nya LOCUS-dosorna effektiviserar GARO sitt sortiment inom kopplingsdosor och möter marknadens behov av lättinstallerade och tidseffektiva dosor som till skillnad från tidigare nu lanseras i mm gänga vilket ökar bredden på potentiella tillbehör”, kommenterar Robert Nydén, Product Manager.