ATLE, 24 KW VÅR KOMPAKTA SNABBLADDARE

ATLE, 24 KW VÅR KOMPAKTA SNABBLADDARE

Lättillgänglig snabbladdning med Atle, 24 kW

Med en effekt på 24 kW och utrustad med både CCS och CHAdeMO kan GAROs DC-laddare Atle snabbt ladda alla marknadens laddbara bilar. Den robusta och kompakta designen gör den enkel att installera antingen på vägg eller stativ. Atle är en ideal lösning för exempelvis bilhandlare, bilverkstäder, hyrbilsfirmor, fordonsdepåer eller dylikt, där behovet av snabb uppladdning är stort.

Enkel snabbladdning för alla

Enkel snabbladdning för alla

Laddningen startas efter identifikation med RFID-bricka. Den tydliga pekskärmen är enkel att använda och erbjuder möjlighet att välja mellan ett flertal olika språk. Hur lång tid laddningen tar beror alltid på bilen, men generellt kan vi säga att laddningshastigheten med Atle är högre än traditionell AC-laddning. Vid ideala förhållanden kan bilen laddas med upp till 12 mil per timme vid full effekt.

Robust, profilstark och uppkopplad
Atle är robust och tålig med en front som går att foliera med egen design. Den unika konstruktionen som upprätthåller kylningen utan luftfilter gör att servicebehovet blir minimalt. Uppkoppling via OCPP 1.6 öppnar för möjligheten att ansluta till betaltjänst och styrning via operatör.

GARO-kvalitet som utmärker Atle

LADDAR ALLA BILAR
Kan utrustas med antingen bara CCS laddkabel eller i kombination med CHAdeMO laddkabel, för att säkerställa att alla typer av elbilar ska gå att ladda. Laddning sker med en laddkabel åt gången.

ANVÄNDARVÄNLIG PEKSKÄRM
Pekskärm med ett tydligt gränssnitt, med ett stort antal språkval, som gör det enkelt för alla att förstå hur laddningen startas och går till.

IDENTIFIERING MED RFID

En RFID-läsare låser upp för laddning genom att användaren identifierar sig med sin RFID-bricka.

PÅLITLIG DESIGN
Kompakt och robust design som är förberedd för en snabb och effektiv installation. Atle klarar tufft klimat och hårda påfrestningar (IP 55 / IK 10).

PERSONLIG PROFILERING
Laddarens frontlucka kan kläs in med egendesignad foliering som stärker ditt varumärke och visar upp ditt bidrag till miljön.

ENKEL ANSLUTNING
Atle är kompatibel för anslutning i alla typer av 3-fas nät (3x400V TN samt 3x230V IT).

MINIMAL SERVICE
En underhållsfri värmeväxlare, utan luftfilter som behöver bytas, minimerar behovet av service.