Framtidens laddbox

Framtidens laddbox

The Entity family has arrived

Med stor stolthet har vi sedan 2008 varit en del av elbilsbranschen, även om historien om GARO startade långt innan dess. På vägen har vi samlat på oss såväl mängder med erfarenhet, samt ett brett sortiment. Med ett ständigt fokus på att utveckla kvalitativa produkter som gör din installation trygg, snabb och enkel.

Nu börjar ett nytt kapitel mot en än säkrare, enklare och mer klimatsmart vardag för både dig som installatör och dina kunder när vi äntligen kan presentera vår nya plattform Entity.

Lastbalanserar smartare än någonsin

Lastbalanserar smartare än någonsin

Lastbalanseringsenheten GARO Entity Balance pratar trådlöst och gör att laddningseffekten från laddboxen anpassas efter husets övriga elförbrukning. 

Marknadens enklaste installation

Marknadens enklaste installation

Nästa generation av enkel laddboxinstallation är här. Med appen GARO Connect genomför du som elinstallatör enkel, snabb och smidig installation av laddboxen GARO Entity. I appen finns full tillgänglighet till manualer och instruktioner, du får en tydlig vägledning genom hela installationen och du kan uppdatera samtliga laddare med endast ett knapptryck.

Testad för tuffa krav

Testad för tuffa krav

GARO Entity är anpassad för att klara av alla typer av väderförhållanden, utan att tumma på säkerheten. Den robusta och hållbara mjukvaran säkerställer att laddbox är godkänd för temperaturer mellan -40 till +40 grader och är dessutom klimattestad utöver standarderna, vilket innebär att den även klarar att utsättas för än högre temperaturer. Helt enkelt en laddbox för både tuff kyla och stark hetta.

 • The future is simple

  The future is simple

  Moduluppbyggd laddbox med Entity Plug-in system.
  För att underlätta din vardag tänkte vi till en extra gång när vi bestämde hur GARO Entity skulle konstrueras. Boxen består endast av tre olika delar och med GARO Entity Plug-in system är det enkelt att både klicka på och av de olika delarna.

  Med Plug-in system blir helt enkelt installationen flexibel och utbyggningsbar i takt med att kundens behov eller krav förändras. Samtliga laddboxar kan förberedas med konsol och täcklock för senare installation av laddboxar.

 • Förbered för framtida behov

  Förbered för framtida behov

  Att på förhand veta hur många laddboxar som krävs för att täcka det framtida behovet vid den aktuella parkeringen är i stort sett omöjligt. Med GARO Entity är det därför möjligt att skala upp när behoven förändras. Genom vår smartbracket finns nämligen möjligheten för kunden att initialt starta med ett mindre antal laddboxar för att sedan enkelt skala upp när fler väljer att köra på el. Bakstycket till laddboxarna kan du som elinstallatör förbereda redan från början, och när behovet sedan ökar kopplas laddenheten snabbt och enkelt in i efterhand. Smart och kostnadseffektivt för både dig och din kund. 

Jordfelsbrytaren alltid på plats

Jordfelsbrytaren alltid på plats

För att effektivisera både din och din kunds tid så har GARO Entity en inbyggd mekanisk och elektronisk jordfelsbrytare för AC och DC som uppfyller alla krav. Precis som med GAROs tidigare laddboxar utför detektorn självtester frekvent för att upptäcka eventuella jordfel eller störningar. Eftersom jordfelsbrytaren även innehåller ett inbyggt överströmsskydd minskar helt enkelt behovet av support på plats eftersom du som installatör slipper åka ut för återställning av MCBn.  

I särklass en av de säkraste laddboxarna

Vi är stolta över vårt kompromisslösa fokus på säkerheten i våra laddboxar. Vår långa historia inom elbilsladdning har alltid präglats av viljan att skapa trygghet och samtidigt kunna leverera smarta lösningar som förenklar vardagen. Så även nu.

Läs mer