2021-10-21

GARO lanserar nya garo.se!

Genom den nya webbplatsen tar GARO ytterligare ett kliv framåt i sin digitala satsning. ”Med fokus på användarvänlighet och digital helhetsupplevelse för både svenska och internationella besökare presenterar vi nu en mer lättnavigerad och innehållsanpassad webbplats för den svenska marknaden”, säger Cathrine Andersson, Marketing Manager på GARO och ansvarig för projektet.

GARO lanserar nya garo.se!

Den nya plattformen riktar sig till såväl slutanvändare av företagets produkter som till elinstallatörer, återförsäljare och andra intressenter. På webbplatsen finns bland annat information om verksamheten i stort, spännande nyheter och självklart allt om bolagets produkter och lösningar. 

”Målet har varit att skapa en webbplats som kommunicerar vårt varumärke på ett tydligt och konsekvent sätt. Det har varit viktigt att få till en stilren design med en struktur som är anpassad för våra målgrupper. GARO har under det senaste året valt att satsa stort på digitalisering och denna lansering är definitivt ett bevis på det” säger Cathrine Andersson, Marketing Manager.