Laddbox hemma

Laddbox hemma

Den optimala laddboxen för ditt hem

GARO Entity Compact passar alla, oavsett vilken bil du föredrar. Med utveckling i Norden är GARO Entity anpassad till det hårda klimatet och tillsammans med appen GARO Connect laddar du smartare än någonsin. Precis när det passar dig. Med den fasta kabeln laddar du smidigt utan att ta med den in och ut ur bilen. 

 

I särklass den säkraste laddboxen

I särklass den säkraste laddboxen

Vi är stolta över vårt kompromisslösa fokus på säkerheten i våra laddboxar. Vår långa historia inom elbilsladdning har alltid präglats av viljan att skapa trygghet och samtidigt kunna leverera smarta lösningar som förenklar vardagen. Så även nu. GARO Entity laddar din bil säkert, dygnet runt. 

Fem års garanti

Fem års garanti

Laddboxarna GARO Entity är utvecklade för att hålla under en lång tid framöver. Du som el-eller laddhybridsägare ska alltid känna dig trygg och säker med en laddbox från GARO. Därför får du alltid fem års garanti när du köper en GARO Entity laddbox.  

Ladda smartare efter tid och pris

Ladda smartare efter tid och pris

Vi har gjort det enklare än någonsin för dig att få full kontroll på din laddning. Oavsett om du vill schemalägga din laddning efter vissa tider, eller låta vår Price Adaptive Charging ladda din bil när elpriset är som lägst, så är GARO Connect din bästa hjälp till laddboxen GARO Entity. GARO Entity är ständigt uppkopplad vilket gör att du kan lita på att din bil alltid laddas. 

Minimalistisk på utsidan, kraftig på insidan

Med en minimalistisk design, inspirerad från den nordiska naturen blir GARO Entity Compact inte bara en smart lösning för laddning i din hemmamiljö utan också en snygg detalj som enkelt smälter in i din husfasad. 

 • Utrustad för det nordiska klimatet

  Utrustad för det nordiska klimatet

  Det nordiska klimatet kan vara både hårt och oberäkneligt. Med ursprung i Norden är GARO Entity därför anpassad för att klara av både kyla, värme och stora vattenmängder utan några extra skydd eller tillbehör. GARO Entity kan du lita på.

 • Testad för tuffa krav

  Testad för tuffa krav

  GARO Entity är godkänd för temperaturer mellan -40 till +40 grader och är dessutom klimattestad utöver standarderna, vilket innebär att den även klarar att utsättas för än högre temperaturer. Helt enkelt en laddbox för både tuff kyla och stark hetta.

Framtidssäkrad laddbox

Framtidssäkrad laddbox

GARO Entitys framtidssäkra teknik, tilltalande design och smarta funktioner gör oss övertygade om att laddboxen är rustad för framtidens krav. I och med laddboxens mjukvara är den förberedd för funktioner så som Vehicle to Grid (ISO 15118) så att du ska slippa byta laddbox när nya tekniker utvecklas. 

 • Laddkabeln alltid på rätt plats

  Laddkabeln alltid på rätt plats

  GARO Entity Compact levereras alltid med fast kabel. Du slipper helt enkelt använda kabeln som följer med bilen. Visst är det skönt att slippa dra in snö och slask som fastnat in i bilen? I stället kan du känna dig trygg med att den sitter på samma plats hela dagen. Dessutom slipper du köpa till en extra kabel och du glömmer den aldrig hemma eftersom den alltid ligger på samma plats i bilen.

  Beroende på vart din laddbox placeras i ditt hem bör du anpassa längden på din kabel, därför finns den fasta kabeln både i fem och åtta meter.

   

  GARO Entity Wallhook

 • GARO Entity Wallhook

  GARO Entity Wallhook

  Givetvis vill vi inte att du endast har en smart och säker laddbox, det ska vara snyggt runt omkring också. Vår tidlösa GARO Entity Wallhook fäster du smidigt på vägg eller stolpe för att snyggt och enkelt hänga upp din laddkabel när du inte använder den. 

The future is simple.

The future is simple.

Anpassad för enkel användning och installation. 
För att underlätta både din och elinstallatörens vardag tänkte vi till en extra gång när vi bestämde hur GARO Entity laddbox konstruerades. Laddboxen består endast av tre olika delar och med GARO Entity Plug-in system är det enkelt att både klicka på och av de olika delarna. Vill du byta färg på din laddbox klickar du enkelt av locket samtidigt som resten av laddboxen sitter kvar på samma plats.  

Grön teknik - avdrag som sänker dina kostnader

Grön teknik - avdrag som sänker dina kostnader

Läs mer

Vanliga frågor laddbox hemma

Här hittar du ett axplock av våra vanligaste frågor. Hittar du inte det du söker? Kolla in vår F&Q här. 

Det finns en mängd olika skäl till att du ska ladda din el- eller hybridbil i en laddbox och inte i ett vägguttag. Vi har listat några av anledningarna här:

 • Till skillnad från ett vägguttag är GAROs laddboxar förberedda för lastbalansering vilket gör att laddningseffekten kommer anpassa sig efter din övriga elförbrukning och din huvudsäkring riskerar att inte lösa ut.
 • En laddbox är både säkrare och tryggare. Ett vägguttag är inte anpassat för den höga och ihållande belastning som det innebär att ladda sin bil. Det kan leda till att säkringar går och i värsta tänkbara fall kan laddning i ett vanligt vägguttag leda till överhettning och brandrisk.
 • Elsäkerhetsverket avråder från regelbunden laddning i vanliga vägguttag.
 • Det går snabbare att ladda sin bil med en laddbox.

Att du lägger till lastbalansering när du köper din laddbox är viktigt på grund av att du med hjälp av den kan hålla koll på att belastningen sammanlagt inte blir högre än ditt hem klarar av när du laddar din bil. Det är en viktig säkerhetsaspekt och ser till att ditt hus, elanläggning och bil samverkar på ett säkert sätt. Så här fungerar lastbalanseringen:

Du kommer hem från jobbet och kopplar bilen till laddboxen som börjar belasta husets elanvändning. En stund senare börjar du laga middag och sätter på spisen. Eftersom kvällen börjar bli kall, drar även värmepumpen i gång. Lastbalanseringen känner då av direkt när elanvändningen ökar. GARO Entity Balance anpassar då belastningen och sänker laddningseffekten eller stänger av laddningen till bilen helt under tiden. När belastningen inne i huset avtar, startar eller ökar laddningseffekten igen utan att huvudsäkringen löser ut.

Nej, enligt Elinstallationsreglerna i Sverige måste installation av laddbox installeras av en certifierad elinstallatör.

Du kan hitta din närmaste elinstallatör eller återförsäljare här

Om din laddbox inte fungerar kontaktar du elinstallatören som utförde installationen.