Extra frihet med GARO Connect

Extra frihet med GARO Connect

Allt på samma plats- styr din laddning själv

GARO Connect är en gemensam app till GARO Entity för både dig som är ägare, din elinstallatör och övriga användare, exempelvis andra familjemedlemmar eller gäster. I appen kan du enkelt schemalägga när du vill att bilen ska laddas, efter tid eller elpris, och stoppa eller starta din laddning på distans. Via appen är det också möjligt att se hur mycket din bil laddar i realtid och du kan dessutom välja att få notiser om din laddning har pausats på grund av att din övriga elförbrukning i hushållet konsumerar för mycket el vid en viss tidpunkt.

Upptäck GARO Connect
Price Adaptive Charging

Price Adaptive Charging

Med hjälp av GARO Connect och funktionen Price Adaptive Charging (PAC) är det möjligt för dig som elbilsägare att optimera din laddning utefter det lägsta priset hos din elleverantör*. 

Price Adaptive Charging (PAC) kostnadseffektiviserar helt enkelt din laddning automatiskt utifrån tid och billigaste spot priser som vi hämtar från Nord Pool, den Nordiska marknadsplatsen för el. Denna funktion kostar dig som ägare av en GARO Entity laddbox inget extra – det enda som krävs är ett timprisavtal hos din elleverantör.

*Kräver timprisavtal hos din elleverantör.