Elbilsladdning i publika miljöer

Elbilsladdning i publika miljöer

Laddstationer med uppkoppling till betalningslösningar

För publika miljöer har GARO satsat stort på att skapa laddstationer som kan ladda alla typer av bilar med hög driftsäkerhet och som är kompatibla till operatörernas molntjänster och betalningssystem eller till vårt egna G-Cloud. Tillsammans med GAROs eget miljöanpassade kabelskåp för E-mobility levererar vi en komplett förkonfigurerad lösning som gör installationen både snabb och enkel.

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Efter 80 år i branschen har GARO byggt upp en stabilitet och kompetens som gör oss till en tillförlitlig leverantör av alla typer av elbilsladdning. Med egen kvalificerad produktutveckling och hög teknisk kunskap inom mjukvara och elektronik tillverkar vi våra egna kvalitetsprodukter. Det betyder också att vi alltid ser till att vår framtida teknikutveckling kommer gå att implementera i dagens GARO-produkter. En elbilsladdare från GARO är därför ett framtidssäkert val med pålitlig och kunnig support på nära håll.

GARO Althea- Snabbladda med 50kW

GARO Althea- Snabbladda med 50kW

Snabbladdare som kan ladda en elbil på ca 30 minuter.

Läs mer

Bidrag för laddstationer

För er som ska installera laddstationer som är publika, dvs. en laddstation som är placerad så att vem som helst kan ladda bilen där, finns det bidrag att söka genom det så kallade Klimatklivet. 

Läs mer