Lösningar för din villa

Lösningar för din villa

Ditt nya smarta hem

Med ett enkelt knapptryck på mobilen styr du belysningen i ditt hem på distans, laddar din bil i laddboxen utanför dörren och kopplar upp bilens motorvärmare för en behaglig temperatur när du ska iväg. Vill du göra ditt hem säkrare är ljusbågsdetektorn ett smart val för att minimera risken för brand. När ditt hem blir smartare blir ditt liv både enklare, tryggare och mer energisnålt. Låt framtiden flytta in hos dig också.

The future is not grey.

The future is not grey.

En glädjande nyhet för alla villaägare! GARO möter den stora efterfrågan på svartlackat infällt fasadmätarskåp genom att nu ta in det i standardsortimentet, tillsammans med de tidigare färgerna grå, vit och faluröd. Det är samma marknadsledande och svensktillverkade mätarskåp som vi har tillverkat i decennier.

Spara både pengar och tid

När du installerar ett överspänningsskydd i din elcentral skyddar du både din dator, TV och tvättmaskin från att skadas eller gå sönder vid oönskade kortslutningar. Det är en klok och lönsam investering som förutom att skydda all elektronik i hemmet också skyddar dig mot onödiga utgifter och jobbiga avbrott i vardagen.

Läs mer om överspänningsskydd
Styr motorvärmaren via mobilen

Styr motorvärmaren via mobilen

GAROs motorvärmarinsats för hemmabruk gör att du enkelt kan styra din motorvärmare genom en app i mobilen. Det enda du behöver fundera på är när du vill starta din resa, lägga in önskad tid i appen och koppla av. Insatsen känner av utomhustemperaturen och startar motorvärmaren i anpassad tid för att bilen ska vara precis lagom varm när det är dags för dig att köra iväg. Energieffektivt och miljövänligt.

Elsäkerhet i äldre villor

Elsäkerhet i äldre villor

GARO brinner för att du ska känna dig trygg med din elsäkerhet hemma. Genom att investera i en jordfelsbrytare eller ljusbågsdetektor kan du känna dig säker vid till exempel både jordfel och kabelbrott. Bor du i en äldre bostad finns risken att produkterna inte finns installerat i din elcentral, vilket kan innebära stora risker, både för människor och djur i hemmet.

Få kontroll på din elförbrukning

Få kontroll på din elförbrukning

Undrar du vilka rum eller vilka produkter i ditt hem som drar mest el? Vill du ha bättre kontroll på hur din elförbrukning ser ut varje månad. Med en elmätare hemma din elcentral får du svar på dina frågor.