Vi på GARO

Genom att sätta människan i centrum och erbjuda goda personliga utvecklingsmöjligheter och trygga arbetsplatser får GARO engagerade och motiverade medarbetare som mår bra på jobbet och bidrar till en positiv verksamhetsutveckling. Lär känna oss som jobbar på GARO nedan.

Sanna Johansson

Production Planner, GARO E-mobility

"Det som gör mig stolt att arbeta på GARO är att man får göra ett klimatavtryck i en positiv bemärkelse, vilket är väldigt viktigt för mig".

Joakim Lann

Area Sales Manager, Electrical distribution products

"Jag tror att den viktigaste egenskapen i rollen som utesäljare är i motsats till vad många andra tror, att lyssna".

Johan-Christer Svensson

Commercial Product Manager, GARO E-mobility

"Prestationen på jobbet är nära sammankopplat med hur man mår i övrigt. De bästa ideérna brukar komma när man inte behöver värka fram dem".

Romina Cofré

Vice Team leader, GARO E-mobility

"Det bästa med min roll som vice teamledare är att ingen dag är den andra lik, som många tror att det är inom industrin".

Joanna Marć

HR Manager, GARO Polska

"Det bästa med att jobba som HR Manager på GARO är att det verkligen finns mycket dynamik och mångfald här. Jag vet aldrig vad jag kommer att bli överraskad av, eller vad företaget kommer att överraska mig med".

Krzysztof Glowacki

Production Foreman, GARO Polska

"Jag är stolt över att arbeta på GARO eftersom jag känner mig som en del av vårt team. Jag kan lita på alla. Vi har en fantastisk atmosfär, företaget växer och jag växer med det."