Lediga tjänster

Lediga tjänster

Publicerad den 15 november 2021

KVALITETSANSVARIG TILL GARO!

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och öga för detaljer? GARO fortsätter sin expansion och nu förstärker vi teamet med en Kvalitetsansvarig! Är du vår nästa stjärna?

Läs mer och ansök
Publicerad den 15 november 2021

LAGERMEDARBETARE TILL GARO MONTAGE

Har du erfarenhet från arbete på lager? Är du noggrann och strukturerad? Sök tjänsten som ny lagermedarbetare till GARO Montage för ett jobb med stor variation och härliga medarbetare!

Läs mer och ansök
Publicerad den 18 oktober 2021

KOMMERSIELL PRODUKTCHEF GARO E-MOBILITY

Nu bygger vi GARO E-mobility AB! I denna satsningen söker vi en Kommersiell Produktchef som får en strategiskt viktig roll i vår strävan att ge marknaden rätt produkter. Förutsättningarna är spännande och utmanande på samma gång. När vi nu tar steget att bygga en verksamhet som fokuserar på laddprodukter till den expansiva elbilsmarknaden visar vi med kraft att vi vill möta marknadens förväntningar och öka vår kapacitet att tillgodo se den.

Läs mer och ansök
Publicerad den 18 oktober 2021

PROJEKTLEDARE GARO AB

Vi förstärker med Projektledare som vill utveckla framtidens produkter med fokus på hållbarhet! Har du förmågan att styra utvecklingsprojekt, från start till mål? Då är det dig vi söker i vårt lagbygge!

Läs mer och ansök
Publicerad den 28 september 2021

INNESÄLJARE GARO ELFLEX

Är du en ambitiös och ordningsam person med stort engagemang? Brinner du för försäljning, där snabb återkoppling, bra service och hög support är en självklarhet? Då har vi jobbet för dig! Vi har en härlig teamkänsla och söker nu nästa lagspelare. GARO Elflex har en stark utveckling på marknaden och företagets målsättning är att ge kunden bästa kvalitet och service i hela kundkedjan. Nu utökar vi med ytterligare en nyckelroll i företaget med tjänsten som innesäljare. Som innesäljare är du i daglig kontakt med företagets kunder via telefon och mejl.

Läs mer och ansök
Publicerad den 24 september 2021

PRODUKTCHEF TILLFÄLLIG EL, GARO ELFLEX

Söker du en arbetsplats där du får nytta av ditt entreprenörskap? Kombinerar du teknik med kommersiell känsla? Då kan vi presentera en spännande utmaning på GARO Elflex AB!

Läs mer och ansök