• THE FUTURE IS MOVING ON

  THE FUTURE IS MOVING ON

  Med en GARO laddbox hemma laddar du bilen precis när det passar dig. En smart och säker elbilsladdning som gör familjens vardag lite enklare. Självklart kan du koppla upp laddboxen trådlöst mot hemmets nätverk. Vi har tänkt enkelhet hela vägen.

 • ELSÄKER CAMPING MED ELBILSLADDNING

  ELSÄKER CAMPING MED ELBILSLADDNING

  Som camping- eller ställplatsägare behöver du förbereda dig på det ökande antalet gäster med laddbara bilar. Samtidigt vill du erbjuda snabb och säker eluppkoppling, en tryggt upplyst miljö och lättillgängligt dricksvatten. GARO har utvecklat produkter speciellt för dig.

 • MARINSTOLPAR

  MARINSTOLPAR

  Kombinationen el och vatten för respekt med sig. Därför har Koster inte bara fått en tilltalande design med unika fördelar, den är helt utvecklad utifrån de höga krav som ställs i en marin miljö.

Livet har aldrig varit enklare!

Hållbart, designat, intelligent, användarvänligt och framtidssäkrat. Det ställs höga krav på framtidens produkter och lösningar, och de utmaningarna gillar vi. Att göra livet enkelt och smidigt för dig är i fokus när vi utvecklar och utökar vårt erbjudande. I ett lika självklart fokus finns vårt miljötänk – våra produkter ska ha en så låg belastning på miljön som möjligt. Därför har vi valt att satsa mer än någonsin på utveckling och innovation, för i nya tankesätt och ny teknik finns möjligheterna till både enkelhet och ett minimalt tryck på vår jord. Häng med oss till nästa generations produkter och lösningar.

Framtidens produkter är här

Framtidens produkter är här

På GARO utvecklar vi produkter som håller för framtiden. Vi är marknadsledare inom elbilsladdning tack vare den kunskap och erfarenhet som vi har byggt upp under många år. Vi erbjuder dig digital teknik i världsklass, snygg design och en användarvänlighet som gör allt lite enklare. Att hög elsäkerhet och låg energiförbrukning alltid har högsta prioritet hos oss när vi utvecklar våra produkter, behöver vi knappt nämna.

 

En smartare camping

Att leva hållbart blir allt viktigare för allt fler – oavsett om man befinner sig på hemmaplan eller på semester. GAROs laddstationer för campingplatser har integrerade laddningsuttag i samma stolpe som eluttagen för ström, vilket gör det möjligt att förena både säkerhet, omtanke om miljön och lönsamhet för campingägaren. Att våra laddstolpar är utvecklade för att kunna ladda variationen av campinggästernas elfordon är en självklarhet.

Att ladda säkert borde vara en självklarhet

Att ladda säkert borde vara en självklarhet

Säker laddning i alla miljöer
Styr motorvärmaren via mobilen

Styr motorvärmaren via mobilen

GAROs motorvärmarinsats för hemmabruk gör att du enkelt kan styra din motorvärmare genom en app i mobilen. Det enda du behöver fundera på är när du vill starta din resa, lägga in önskad tid i appen och koppla av. Insatsen känner av utomhustemperaturen och startar motorvärmaren i anpassad tid för att bilen ska vara precis lagom varm när det är dags för dig att köra iväg. Energieffektivt och miljövänligt.