Framtidens laddboxar är här.

GARO Entity

Livet har aldrig varit enklare!

Hållbart, designat, intelligent, användarvänligt och framtidssäkrat. Det ställs höga krav på framtidens produkter och lösningar, och de utmaningarna gillar vi. Att göra livet enkelt och smidigt för dig är i fokus när vi utvecklar och utökar vårt erbjudande. I ett lika självklart fokus finns vårt miljötänk – våra produkter ska ha en så låg belastning på miljön som möjligt. Därför har vi valt att satsa mer än någonsin på utveckling och innovation, för i nya tankesätt och ny teknik finns möjligheterna till både enkelhet och ett minimalt tryck på vår jord. Häng med oss till nästa generations produkter och lösningar.

En ny klassiker hemma

En ny klassiker hemma

A box of power has arrived.
Nya laddboxen GARO Entity Compact gör din laddning hemma okomplicerad och självklar. Den laddar alla bilar, du styr laddningen enkelt via appen GARO Connect eller din laddbricka och den minimalistiska designen gör den smidig att placera vart du vill. Laddboxen innehåller dessutom alla inbyggda skydd och är hårt testad vilket gör att du kan ladda tryggt och säkert i ditt hem dygnet runt.

Skapa en förening i världsklass

Skapa en förening i världsklass

Låt oss presentera laddboxen som såväl fastighetsägare som boende i föreningen kommer att älska. I en minimalistisk design laddar GARO Entity Pro samtliga bilmodeller och är en flexibel lösning för framtiden. Tillsammans med appen GARO Connect får din bostadsrättsförening en helhetslösning som skapar en enkel och miljömedveten vardag.

 

En smartare camping

Att leva hållbart blir allt viktigare för allt fler – oavsett om man befinner sig på hemmaplan eller på semester. GAROs laddstationer för campingplatser har integrerade laddningsuttag i samma stolpe som eluttagen för ström, vilket gör det möjligt att förena både säkerhet, omtanke om miljön och lönsamhet för campingägaren. Att våra laddstolpar är utvecklade för att kunna ladda variationen av campinggästernas elfordon är en självklarhet.

Att ladda säkert borde vara en självklarhet

Säker laddning i alla miljöer
Styr motorvärmaren via mobilen

Styr motorvärmaren via mobilen

GAROs motorvärmarinsats för hemmabruk gör att du enkelt kan styra din motorvärmare genom en app i mobilen. Det enda du behöver fundera på är när du vill starta din resa, lägga in önskad tid i appen och koppla av. Insatsen känner av utomhustemperaturen och startar motorvärmaren i anpassad tid för att bilen ska vara precis lagom varm när det är dags för dig att köra iväg. Energieffektivt och miljövänligt.