Säker laddbox på marknaden

Säker laddbox på marknaden

Ett tryggt hem

När du väljer laddboxen GARO Entity Compact så har du inte bara gjort ett hållbart och klimatsmart val utan du kan också känna dig trygg med att det är den säkraste laddboxen på marknaden.

Laddboxen innehåller alla inbyggda skydd, är hårt testad för att klara det nordiska klimatet och är den enda laddboxen på marknaden som är tredjepartstestad och certifierad enligt den internationella laddstandarden*. GARO Entity Compact är helt enkelt unik ur ett säkerhetsperspektiv. Laddboxen kan enkelt lastbalansera, vilket gör att laddningseffekten anpassas efter din övriga elförbrukning och du slipper oroa dig för att huvudsäkringen löser ut.

Vi känner oss därför trygga när vi säger att GARO Entity Compact är den säkraste laddboxen på marknaden.

* Den internationella laddstandarden inkluderar standard 61851 och 62955.

Kostnadseffektivt och säkert på samma gång

Kostnadseffektivt och säkert på samma gång

Visste du att det måste finnas en jordfelsbrytare av Typ B i laddboxen eller i ditt fasadmätarskåp för att installationen ska vara säker och uppfylla elsäkerhetskraven? Detta är en kostnad på ca 1000 kr efter Grön Teknik avdraget, men i GARO Entity finns redan jordfelsdetektering och DC-skydd inbyggt vilket gör att du slipper tänka på den extra kostnaden och kan känna dig trygg under tiden du laddar din bil.

Om du har en laddboxinstallation utan en jordfelsbrytare typ B, kan det innebära stora risker för säkerheten och tryggheten för både ditt hem, huset och familjen. Med GARO Entity kan du därför både känna dig trygg samtidigt som att du får en kostnadseffektiv laddbox.

 Överspänningsskydd ger dig extra trygghet i vardagen

Överspänningsskydd ger dig extra trygghet i vardagen

Elsäkerhetsverket rekommenderar att åskskydd bör vara installerat i din laddbox. GARO Entity är därför utrustad med ett överspänningsskydd som skyddar din bil och laddbox, vid åskoväder och andra överspänningar.