GARO SÖKER KVALITETSCHEF

GARO SÖKER KVALITETSCHEF

Publicerad 2023-10-20

GARO SÖKER KVALITETSCHEF

Vi är fast beslutna att ligga i framkant när det gäller kvalitet. Vi söker en kvalitetschef som är redo att driva förändring i en dynamisk och spännande bransch.

Kvalitet kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta framgång och vi söker därför en engagerad kvalitetschef som vill vara med och utveckla vårt arbete inom kvalitet i en koncernövergripande roll. Som kvalitetschef är du beredd att agera proaktivt och göra kvalitetsfrågan till en av hörnstenarna i vår organisation. På GARO får du ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera kvalitetsprocesser inom hela koncernen.

I rollen som kvalitetschef kommer du att leda och samarbeta med ett team bestående av 5 kollegor. Tillsammans arbetar ni mot en gemensam målbild och strävar efter att sätta GARO-standarder för kvalitet inom hela koncernen. Rollen innebär att du uppnår koncernövergripande global samverkan.

Ansvarsområden inkluderar:

  • Utveckla och implementera kvalitetsprocesser och rutiner inom GARO.
  • Utveckla kvalitetsmål, efterlevnad av dessa och åtgärder.
  • Skapa planer och rutiner för förebyggande kvalitetsarbete.
  • Driva och följa upp leverantörskvalitet.
  • Genomföra interna och externa revisioner.
  • Säkerställa kvalité- och policydokument.
  • Att verksamhetssystem överensstämmer med kvalitets- och miljöstandard. Samarbeta med och påverka andra avdelningar såsom Inköp, Hållbarhet, Marknad och Produktion för att integrera kvalitetsarbete i hela organisationen.
     

Vem är du?
Vi söker en utåtriktad person med gott ledarskap och förmågan att vara strategisk och handlingskraftig inom området kvalitet. Du bör ha tidigare erfarenhet av att skapa och implementera kvalitetsprocesser och vara bekväm med att agera när det behövs. Du behärskar engelska i tal och skrift. Du har relevant utbildning och erfarenhet, gärna med erfarenhet från branscher med krav på hög standard och uppföljning, som t ex fordonsindustrin. Du har kunskaper i PPAP, FMEA och avvikelsehantering. Som person är du öppen och engagerad. Du kombinerar handlingskraft med ett strukturerat arbetssätt. Rollen ställer krav på en en god kommunikationsförmåga och pedagogisk känsla. Du söker en dynamisk arbetsplats och gillar att ta ansvaret för att leda en förändring och utveckling tillsammans med andra. Framgången skapar vi genom ett lagspel, kundfokus och en portion av sunt förnuft.

Är det du som tar oss vidare i utvecklingen?
Välkommen till ett dynamiskt bolag i en framtidsbransch. I denna rekryteringen samarbetar vi med FSK PEOPLE. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 0370-302501. Ansök på www.fskgroup.se