2023-02-03

Spännande dagar på eCarExpo

Startskottet har gått för eCarExpo 2023 i Friends Arena och det blir förhoppningsvis några dagar fyllda med intressanta möten, värdefull kunskap och produktnyheter.

Spännande dagar på eCarExpo

Den populära elbilsmässan eCarExpo är i full gång och för besökarna finns nu ytterligare ett tillfälle att upptäcka de nya laddboxarna GARO Entity på plats. Under helgens mässa presenteras också GAROs nytillskott inom DC-laddning för första gången. En kraftig laddstation som klarar av att ladda även de tyngsta fordonen med effekter upp till 180 kW. Redan under fredagen deltar dessutom GAROs försäljningschef Johannes Staf i ett föredrag med ämnet Elbilsladdning på arbetsplatsen- det vill du inte missa!   

”eCarExpo är en viktig samlingsplats för både besökare och kollegor inom branschen. Det är ett utmärkt tillfälle för oss att visa upp vår nya plattform GARO Entity samt vår senaste produkt inom DC-laddning. Mässan är framför allt också en central mötesplats där vi kan bidra med vår kunskap och visioner om framtidens elbilsladdning”, säger Niklas Rönnäng, Business Area Manager GARO E-mobility.  

GARO är på plats i Friends Arena under hela helgen. Kom och besök vår monter och träffa våra kunniga säljare som gärna bidrar med sin kompetens kring elbilsägande och laddning.