GARO Entity.

A new family member. 

Äntligen är de här! Nästa generations laddboxar. GARO Entity.
Vi introducerar GARO Entity, en ny serie av kompletta laddboxar. Framtidssäkrade och anpassade för det nordiska klimatet gör GARO Entity familjen till de tryggaste och säkraste laddboxarna på marknaden.

I särklass den säkraste laddboxen

I särklass den säkraste laddboxen

Vi är stolta över vårt kompromisslösa fokus på säkerheten i våra laddboxar. Vår långa historia inom elbilsladdning har alltid präglats av viljan att skapa trygghet och samtidigt kunna leverera smarta lösningar som förenklar vardagen. Så även nu. GARO Entity laddar din bil säkert, dygnet runt. 

The future is simple.

The future is simple.

Anpassad för enkel användning och installation. 
För att underlätta både din och elinstallatörens vardag tänkte vi till en extra gång när vi bestämde hur GARO Entity laddbox konstruerades. Laddboxen består endast av tre olika delar och med GARO Entity Plug-in system är det enkelt att både klicka på och av de olika delarna. Vill du byta färg på din laddbox klickar du enkelt av locket samtidigt som resten av laddboxen sitter kvar på samma plats. 

Utrustad för det nordiska klimatet

Utrustad för det nordiska klimatet

Det nordiska klimatet kan vara både hårt och oberäkneligt. Med ursprung i Norden är GARO Entity därför anpassad för att klara av både kyla, värme och stora vattenmängder utan några extra skydd eller tillbehör. GARO Entity kan du lita på.