2020-09-25

Motorvärmaren med nya valmöjligheter

Äntligen en motorvärmarinsats med två fristående uttag där du själv väljer hur de ska användas – antingen som avresetimer, underhållsvärme eller timerstyrt uttag. För dig som installatör betyder GAROs nya motorvärmare även en stor förenkling av programmeringen tack vare en app med lösenordsskydd till insatsen.

Motorvärmaren med nya valmöjligheter

ENKELT ATT SCHEMALÄGGA ÅTKOMSTEN

I GAROs nya motorvärmare IDVN kan du snabbt och bekvämt kan schemalägga åtkomsten till de båda uttagens funktioner efter fastighetsägarens önskemål gällande tider, veckodagar, datum eller intervaller. Du kan till  och med att sitta i bilen och göra det så länge du är inom 30 meter från motorvärmaren. Skulle användarbehovet förändras går inställningarna enkelt att ändra av behörig person med tillgång till app och lösenord.

GARO MOTORVÄRMARE IDVN
- Två fristående uttag med valbara funktioner: avresetimer, underhållsvärme eller timerstyrt uttag.

- Programmeras enkelt själv via vår app. Inställningarna går att spara och använda till nästa insats.

- Mjukvaran är utvecklad av GARO vilket garanterar att framtidens teknik kommer gå att implementera i dagens produkt.

- Finns med eller utan elmätare beroende på om fastighetsägaren vill kunna få ut ett debiteringsunderlag för förbrukningen i respektive uttag.

- Vår väl beprövade PN100 kapsling, för montering på stolpe eller vägg, är utvecklad att tåla hårda nordiska klimatförhållanden.

- Belysning av insatsen förenklar för slutanvändaren.