2023-02-02

GARO utökar sortimentet inom snabbladdning

För att tillgodose marknadens behov av laddare med högre effekter kompletterar nu GARO sitt sortiment inom DC-laddning med en ny snabbladdare.

GARO utökar sortimentet inom snabbladdning

GARO fortsätter att underlätta omställningen till en mer miljövänlig fordonsflotta. För att kunna möta marknadens krav på laddare med högre effekter presenterar GARO stolt en ny snabbladdare, skapad för att leverera kraft även till de mest krävande fordonen. Laddstationen har designats i syfte att uppfylla de högsta kraven och kvalitetsstandarderna samt erbjuder den bästa prestandan vad gäller energihantering, kommunikation, tillförlitlighet och effektivitet. Med möjlighet att ladda två bilar samtidigt gör det till en attraktiv lösning vid snabbmatskedjor, köpcentrum och livsmedelsbutiker samt på andra platser där behovet av snabb uppladdning är stort.  

”Efter en grundlig omvärldsbevakning och med en tydlig bild över marknadens behov resulterade i ett välkommet tillskott till GARO E-mobility i form av den nya snabbladdaren. Laddaren är en efterfrågad produkt i GAROs sortiment och skapar möjligheter att tillgodose behovet av snabb laddning i nya miljöer. Det öppna gränssnittet i laddstationen skapar dessutom en frihet att välja valfri operatör till sin aktuella verksamhet”, säger Johan-Christer Svensson, Commercial Product Manager GARO E-mobility.  

Laddstationen presenteras för första gången i GAROs monter på eCarExpo 3–5 februari i Stockholm. 
 
För mer information, vänligen kontakta: 

Johan-Christer Svensson, Commercial Product Manager GARO E-mobility: +46 370 51 16 14 
Niklas Rönnäng, Business Area Manager GARO E-mobility: +46 370 51 16 05