2021-11-25

GARO- Ett Superföretag för fjärde året i rad

För fjärde året i rad har GARO blivit utnämnt till ett Superföretag av det globala analysföretaget Dun & Bradstreet.

GARO- Ett Superföretag för fjärde året i rad

Sedan 2005 har Bisnode, som nu tillhör Dun & Bradstreet utsett Sveriges Superföretag. Tillsammans med 629 andra bolag, vilket motsvarar ungefär en promille av Sveriges företag, finns GARO återigen med på listan. ”Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet”, säger Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet om utmärkelsen.

För att kunna klassas som ett Superföretag finns ett antal högt ställda kriterier som måste uppfyllas minst fyra år i rad. Det innefattar bland annat att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären.

”Vi är stolta över att återigen kvalificera in till listan över ett av Sveriges Superföretag. Detta är ett bevis på att vi på GARO fortsatt förser marknaden med hållbara och innovativa lösningar med hög kvalité och är ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Jag vill rikta ett stort tack till såväl våra återförsäljare, kunder och andra samarbetspartners, samt alla fantastiska medarbetare på GARO som ständigt levererar en fantastisk service, ni är kärnan till GAROs framgång. Utan er hade det inte varit möjligt för oss att utmana och utveckla branschen på det sättet vi gör”, säger Patrik Andersson, CEO.