2021-06-16

GARO släpper svartlackat infällt mätarskåp som standard

Villamarknaden efterfrågar allt oftare fler kulörer för att få mätarskåpet att smälta in mer stilfullt i fasaden. Då framför allt svart.

GARO släpper svartlackat infällt mätarskåp som standard

GARO möter detta med att utöka sitt standard-sortiment med ett infällt mätarskåp med svartlackad front. Detta lär bli en glädjande nyhet för alla villaägare och hustillverkare som nu kan beställa det svarta skåpet utan att behöva göra en kundanpassad lösning.

”Detta betyder att vi nu lagerför vårt marknadsledande infällda mätarskåp i fyra standardfärger: vit, grå, faluröd och svart för direkt leverans”, hälsar Robert Nydén, Product Manager GARO Installation.

För installatörens del betyder det möjligheten att erbjuda ett professionellt svartlackat infällt mätarskåp lika smidigt som de tidigare färgerna grå, vit och faluröd. Det är fortfarande samma marknadsledande och svensktillverkade mätarskåp som GARO har tillverkat i decennier. Installationsvänligt och gediget inrett enligt gällande standard med GAROs kvalitetskomponenter. Skåpet levereras med plats för 25 A mätarsäkring och går att montera i alla typer av fasader med minsta inbyggnadsdjup på 190 mm.