2023-05-12

Efterlängtad mässa efter fyra år av uppehåll

Det har varit ett par intensiva dagar på Svenska Mässan i Göteborg när Elfack äntligen slog upp portarna till en laddad och elektrisk vecka.

Efterlängtad mässa efter fyra år av uppehåll

Sällan har det varit mer laddat på Elfack än 2023 års upplaga. Det märktes av på både utställare och besökare att mässan haft en tids uppehåll, och i GAROs monter var det ett högt tryck av besökare från morgon till kväll.

För GARO är Elfack en viktig mötesplats. Möjligheten att få träffa och utbyta idéer med både leverantörer, partners, grossister och framför allt installatörer är något som GARO värdesätter högt. Det är dessutom ett bra tillfälle att introducera nya produkter och tjänster till marknaden.  

Under veckan presenterade GARO inte bara en utan två nyheter. Det nya motorvärmaruttaget GARO Entity Heat, samt en prototyp på GAROs nya tillfälliga elbilsladdare. Givetvis var det också ett stort intresse för laddboxen GARO Entity samt intressanta samtal om energieffektivisering- och fördelning.

”Att vara på plats på Elfack är enormt viktigt för GARO. Dels för att visa upp vår bredd inom både GARO Electrification och GARO E-mobility, men också det faktum att vi får chansen att visa att vi inte endast har bra enskilda produkter utan att vi har helhetslösningar som hjälper elektrikern att utföra sitt dagliga arbete på ett säkert och professionellt sätt samt att också kunna spara energi”,  säger Patrik Andersson, CEO GARO Group.