Tillfälligt campinguttag

Tillfälligt campinguttag

Dubbelt upp under högsäsong med GAROs tillfälliga campinguttag 

GARO lanserar nu en tillfällig uttagskapsling för camping och ställplatser. Perfekt för dig som vill kunna erbjuda några extra uttag under högsäsong eller vid tillfällen med fler besökare än normalt. Vår kompletta kapsling innehåller en färdig insats för matning på ena sidan och uttagsinsats för campinggästen på andra sidan, vilket gör produkten snabb, smidig och flexibel. Självklart har vi sett till att stolpen uppnår elsäkerhetskraven genom att luckorna till insatserna är låsbara. Dessutom hindrar det obehöriga att komma åt strömkabeln och ökar på så sätt säkerheten och tryggheten ytterligare.

Utöka din anläggning med enkla medel 

Som alltid vill vi på GARO att det ska vara enkelt att både installera och använda våra produkter. Vår tillfälliga uttagskapsling levereras komplett och det enda du som anläggningsägare behöver göra är att montera kapslingen på valfri 60mm rörstolpe. Nu kan du som anläggningsägare dessutom själv koppla in matningen till stolpen utan att ta hjälp av behörig elektriker då produkten är utrustad med CEE-don för inkommande ström. 

Fördelar för anläggningsägaren

  • Ett enkelt och flexibelt sätt att öka antalet uttag
  • Låsbar lucka
  • Individuella personskyddsbrytare för varje campinggäst
  • Kan användas av upp till tre campinggäster
  • Användarvänlig för både anläggningsägare och campinggäst 
  • Enkel att montera ner kapslingen under slutet av säsongen
Kolla in våra tillbehör

För att kunna erbjuda en helhetslösning för våra kunder levererar vi på GARO ett brett sortiment av tillbehör till våra produkter, och vårt tillfälliga campinguttag inte är något undantag. Välj en stolpe med fundament för att en mer permanent lösning, montera den på en betongsugga eller välj vår stolpe för avvisarplank. Dessutom finns också vår 32A förlängningskabel om din elcentral är placerad en bit bort från där stolparna ska monteras.