Smart styrning med G-Ctrl

Smart styrning med G-Ctrl

G-CTRL gör våra elstolpar intelligenta

Det fina med GAROs elstolpar är att de går att ansluta till vårt eget webbaserade system G-Ctrl som öppnar för många digitala bekvämligheter. T ex kan du via datorn eller appen kontrollera åtkomsten till alla uttag och mäta varje individuell förbrukning för exakt debitering. Allting går att integrera i ert eget bokningssystem. Vid obemannade platser eller kan G-Ctrl även kopplas till en betalterminal som styr en bom. Enkelt och smidigt både för dig och dina gäster, vilket ökar trivseln.

 

Flexibelt med full kontroll över uttagen

Flexibelt med full kontroll över uttagen

En GARO elstolpe med G-Ctrl ger dig möjlighet att styra och övervaka systemet centralt från t ex receptionen med stor flexibilitet och full kontroll. På alla outhyrda platser är eluttagen avstängda för obehörig användning. Om en personskyddsbrytare skulle lösa ut skickas ett larm direkt till systemet. Detta ökar säkerhet och minimerar förluster vid avbrott. Eftersom G-Ctrl kommunicerar via elnätet (PLC) behövs inga extra kablar vid installationen.

Enkel administration med integrerad bokning

Enkel administration med integrerad bokning

G-Ctrl är integrerat med de marknadsledande bokningsprogrammen DLBookIT, Turbo, Comers, Cenium och Picasso med flera. Det betyder att du kan styra eluttagen genom de programmen. Vid utcheckning avläses gästens elförbrukning och förs automatiskt in på fakturan tillsammans med platsavgiften i respektive bokningsprogram.

Våra elstolpar går att få utan eller med strömmätning, då antingen så att de läses av på stolpen eller kopplat till molntjänsten G-Ctrl.