2021-07-08

Niklas Rönnäng blir ny vd för GARO E-mobility AB

GARO fortsätter att stärka upp inom det snabbväxande bolaget GARO E-mobility och tillsätter Niklas Rönnäng som vd för bolaget. Han kommer närmast från NIBE Energy Systems som sales director och dessförinnan ifrån SCA Packaging.

Niklas Rönnäng blir ny vd för GARO E-mobility AB

Med sin kunskap och erfarenhet från både energibranschen och tillväxtbolag har Niklas rätt egenskaper och förutsättningar för att leda GAROs fortsatta tillväxt inom E-mobility. Förutom att Niklas har haft ledande roller i tidigare tillväxtbolag, så har han dessutom varit styrelseordförande i samtliga NIBE Energy Systems nordiska bolag samt i ytterligare fyra bolag inom NIBE koncernen.

”Jag är glad över att jag har fått möjligheten att bli en del av GARO som är ett otroligt spännande bolag. Det ska bli väldigt roligt att få vara drivande i GARO E-mobilitys fortsatta tillväxtresa. Jag ser fram emot uppdraget och att möta kunder, samarbetspartners och andra intressenter med produkter som ligger helt rätt i tiden.” säger Niklas Rönnäng.

"E-mobility är det produktområde som har snabbast tillväxt inom GARO, drivet av ökad eldrift inom fordons- och transportsektorn. Vi är stolta över att presentera Niklas som en nyckelperson att driva och leda den expansiva resan framåt” säger Patrik Andersson",  CEO i GARO Group.

Niklas tillträder tjänsten 1 januari 2022.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson, VD och koncernchef: +46 (0)76 148 44 44