2022-10-10

GARO utsedd till branschvinnare

GARO är ett av företagen som har blivit utsedda till Branschvinnare. Stolta och tacksamma att få representera ett lyckat arbete inom elbranschen.

GARO utsedd till branschvinnare

Varje år utser Branschvinnare i Sverige tillsammans med Largest Companies och Trust Magazine ett antal företag som kan titulera sig som Branschvinnare. I snitt är det endast omkring 15 procent av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen, där branschindelningen är baserad på företagets SNI-kod*.  

En Branschvinnare innefattar att företaget ska ha överträffat sin egen branschutveckling i såväl omsättning, som resultat. Samt att företaget måste visa upp ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I år är GARO ett av företagen som har fått utmärkelsen, stolta och tacksamma att få representera ett lyckat arbete inom elbranschen.  

“Vi på GARO är stolta över vår handlingskraft, laganda och beslutsamhet. Vi bestämde oss redan år 2020 för att inte begränsas av de utmaningar som världen ställer oss inför, utan ständigt vara lösningsorienterade för att uppnå vår målsättning, vilket gör den här typen av erkännande extra betydelsefullt. Jag vill rikta ett stort tack till samtliga medarbetare på GARO som varje dag gör ett fantastiskt arbete som leder till framgång och fortsatt tillväxt”, säger Patrik Andersson, CEO GARO Group.   

*SNI Står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standarder, NACE Rev.2.