2023-09-22

GARO tillgodoser efterfrågan på laddstationer för tyngre elfordon.

Är din verksamhet redo för en eldriven, energieffektiv och mer hållbar fordonsflotta?

GARO tillgodoser efterfrågan på laddstationer för tyngre elfordon.

I samband med regeringens initiativ att påskynda övergången till grönare transportalternativ genom en klimatpremie för tunga och lätta elfordon är det kanske dags att sätta er strategi för hållbarare transportlösningar.

GARO möter efterfrågan genom laddstationen LS4 43kW. En kraftfull laddstation främst avsedd för laddning av tyngre fordon som lastbilar, bussar eller andra elektriska arbetsfordon som har ombordladdare på upp till 43kW AC. Laddstationen är en ekonomiskt fördelaktig lösning för laddning över natten. Detta minskar behovet av DC-laddning under dagen då fordonet står stilla under natten en längre tid.

”AC laddaren med 43kW är ett utmärkt alternativ för logistik-och transportföretag, entreprenadbolag och andra verksamheter där det krävs många arbetsfordon. Laddstationen är en viktig produkt för oss på GARO då elektrifierade transporter och tunga elfordon har en stor betydelse i målsättningen mot minskade koldioxidutsläpp och en hållbar fordonsflotta”, säger Johan-Christer Svensson, Commercial Product Manager.

LS4 43kW detaljer:

  • IK10 samt IP54 certifierad.
  • Kommer i två olika modeller anpassade för olika tillämpningar
  • Kommunikation med backend via OCPP
  • Kan beställas med personlig foliering
  • Fast kabel 7,5 meter (10 meter kabel finns som tillval)

Ni hittar fler detaljer och specifikationer här.