2023-07-19

GARO stolt leverantör till SERNEKE

Under hösten 2022 påbörjades ett omfattande projekt för ombyggnationen av Skogomeanstalten i Tuve norr om Göteborg. Projektet, som GARO är stolta att vara en liten del av, leds av Serneke och Specialfastigheter.

GARO stolt leverantör till SERNEKE

Första etappen för ombyggnationen av Skogomeanstalten har nu inletts. Ett stort projekt som kommer pågå fram till 2027 när den nya kriminalvårdsanstalten förhoppningsvis kommer stå färdig.

Byggkoncernen Serneke, som sedan innan har haft GARO som leverantör av produkter inom tillfällig el och belysning till bland annat byggnationen av Karlatornet har tidigare varit nöjda och känner sig trygga med GARO som leverantör i ytterligare ett stort projekt. Anledningen till att Serneke återkommer som kund beror på flertalet olika faktorer men framför allt på grund av den service och tillgänglighet som GARO erbjudit, samt kvalitén och slittåligheten på samtliga produkter.

Till projektet har GARO levererat ett stort antal produkter inom produktområdet Tillfällig el. Beställningen har omfattat allt från huvudcentraler, GPI skåp, undercentraler, elväskor, kablar och byggbelysning.

”Att få möjligheten att leverera lösningar till Skogomeanstalten känns både roligt och är en bekräftelse på att vi kan förse stora byggprojekt med den variation av produkter som behövs. Att Serneke som en central och betydelsefull aktör inom byggbranschen vill fortsätta vårt gemensamma arbete ser vi som ett kvitto på att samarbetet har fungerat väl, vilket gör oss både stolta och motiverade till framtida projekt”, berättar Martin Sahlberg, Area Sales Manager.