2024-04-04

GARO Entity Pro är bäst i test 2024 enligt Testproffs

GAROs laddbox GARO Entity Pro har testats av Testproffs.se och blivit utsedd till bäst i test.

GARO Entity Pro är bäst i test 2024 enligt Testproffs

Testproffs.se har gjort ett oberoende test och recenserat olika laddboxar på marknaden. GAROs laddbox GARO Entity Pro toppar listan och har blivit utsedd till bäst i test år 2024.

Testen på Testproffs.se görs av oberoende experter och testen är utformade för att vara objektiva och noggranna. För att utse den bästa laddboxen har man tagit hänsyn till parametrar som funktion och effekt, design, pris och användaromdömen.

GARO Entity Pro beskrivs i testet som en modern laddbox som passar alla bilar, håller hög kvalitet och är anpassad till ett nordiskt klimat. Testproffs.se skriver att det är en smart och framtidssäkrad laddbox och experterna lyfter särskilt fram appen GARO Connect och funktionen Price Adaptive Charging som positiva egenskaper hos laddboxen.

”Vi på GARO är stolta över att GARO Entity Pro har blivit utsedd till bäst i test. Laddboxen innehåller alla inbyggda skydd och är tredjepartstestad och certifierad enligt den internationella laddstandarden*. Detta gör GARO Entity Pro helt unik på marknaden och bäst i test även ur ett säkerhetsperspektiv”, säger Johan-Christer Svensson, Commercial Product Manager på GARO E-mobility.

Ta del av testet och läs hela recensionen här. 

*Den internationella laddstandarden inkluderar standard 61851 och 62955