2023-12-01

GARO säljstartar elbilsladdare för tillfälliga etableringar

I samband med eCarExpo i Göteborg 2023 säljstartas GARO Entity Flex, en tillfällig elbilsladdare framtagen för tillfälliga etableringar som byggarbetsplatser och evenemang.

GARO säljstartar elbilsladdare för tillfälliga etableringar

Elbilsflottan ökar och behovet av laddboxar och laddstationer ökar inte bara i hemmen, på arbetsplatsen och längs vägarna utan även också på byggetableringar och tillfälliga evenemang.

GARO utökar därmed sitt sortiment och möter efterfrågan av elbilsladdning vid tillfälliga etableringar. GARO Entity Flex utmärker sig med bland annat genom 3-fas laddning, dubbla uttag och inbyggd debiteringslösning.

GARO Entity Flex består av två laddboxar i modellen GARO Entity Pro, inkapslade i en slittålig skyddsram som monteras på vägg. Dessutom finns även ett kraftfullt och robust stativ som tillbehör på platser där det lämpar sig bäst. Till skillnad från många andra tillfälliga elbilsladdare laddar GARO Entity Flex 3-fas vilket gör laddningen både snabb och effektiv. 

”Under utvecklingen av GARO Entity Flex har vi haft stort fokus på säkerhet, användarvänlighet och flexibilitet. Med den inbyggda debiteringslösningen räcker det med att användaren scannar QR koden på sidan av laddboxen och sedan betalar för laddningen genom Swish, Apple Pay eller ett vanligt bankkort. Vilket passar utmärkt på tillfälliga etableringar där det ofta är många människor i rörelse och behovet av snabb, enkel och användarvänlig hantering av laddning är stor”, säger Daniel Englund, Commercial Product Manager GARO Electrification.

Upptäck GARO Entity Flex på eCarExpo i Göteborg 1-3 december 2023 eller läs mer om produkten här.