2023-09-28

Elmässan 2023- En innovativ mötesplats

Besök över 200 utställare, lyssna på föreläsningar och uppdatera dig på vad som händer i branschen. GARO är på plats med både produktnyheter och gamla favoriter.

Elmässan 2023- En innovativ mötesplats

Den 18-19 oktober är det dags för Elmässan i Stockholm. GARO kommer vara på plats även i år och besökare kommer ha möjligheten att träffa våra kunniga säljare och produktchefer.

Under mässan finns möjligheten att upptäcka samtliga produktkategorier från GARO, såväl gamla favoriter som de senaste produktnyheterna. Två av dem som vi vill uppmärksamma lite extra i år är det nya motorvärmaruttaget GARO Entity Heat och den nyligen leveransstartade laddboxen GARO Entity Compact.

GARO Entity Heat, vårt nya motorvärmaruttag, designad och uppbyggt på samma tekniska grund som övrigt sortiment inom GARO Entity. På så sätt kan fastighetsägaren skapa en enhetlig och utbyggbar parkering med både motorvärmare och elbilsladdare som kan anpassas utefter behov.

GARO Entity Compact, laddboxen främst avsedd för laddning vid villor och fritidshus. En minimalistisk laddbox innehållande alla inbyggda skydd för maximal säkerhet för både installatör och slutanvändare.

Elmässan är en viktig samlingsplats för kollegor inom elbranschen och vi ser fram emot två fullspäckade dagar med många besök och intressanta samtal.

Hämta din kostnadsfria biljett här.