Elbilsladdning publika platser

Elbilsladdning publika platser

Modernt, ansvarsfullt och klimatsmart

Antalet el- och hybridbilar ökar kraftigt i Sverige, och förväntningarna på att kunna ladda sin bil vid publika platser ökar. För publika miljöer har GARO satsat stort på att skapa laddstationer som kan ladda alla typer av bilar med hög driftsäkerhet och som är kompatibla till operatörernas molntjänster och betalningssystem eller till vårt egna app GARO Connect.

GARO Entity Pro- Den perfekta laddboxen för publika miljöer

GARO Entity Pro- Den perfekta laddboxen för publika miljöer

Med sin minimalistiska design och kraftiga mjukvara är GARO Entity Pro den perfekta lösningen för publika miljöer. Med stöd för både 1-fas och 3-fas laddning laddar den alla bilar och passar för alla bilmodeller. Var med och skapa en enklare vardag för dina besökare, samtidigt som du blir en del av den gröna omställningen.

Öppet gränssnitt ger frihet

OCPP-kompatibel laddbox
Vi på GARO tror starkt på att aldrig begränsa våra kunders olika valmöjligheter och önskemål. Tack vare det öppna gränssnittet i laddboxen blir du som anläggningsägare aldrig låst till en enskild leverantör och har full frihet att välja den operatör du föredrar. Det öppna gränssnittet gör dessutom att du kan välja flera av varandra oberoende leverantörer och skapa ett system av samverkande funktioner som gör din anläggning ännu smartare.

Skala upp efter behov

Skala upp efter behov

Att på förhand veta hur många laddboxar som krävs för att täcka det framtida behovet vid en verksamhet kan vara svårt. Med GARO Entity Pro kan du därför skala upp när dina behov förändras. Genom vår smartbracket finns nämligen möjligheten att initialt starta med ett mindre antal laddboxar för att sedan enkelt skala upp när fler väljer att köra på el. Bakstycket till laddboxarna kan elinstallatören förbereda redan från början, och när behovet sedan ökar kopplas laddenheten snabbt och enkelt in i efterhand. Smart och kostnadseffektivt.

Flexibel montering

Flexibel montering

Vart du som anläggningsägare väljer att placera dina laddstationer beror helt på hur din fastighet och omgivning runt omkring ser ut och vilket behov din verksamhet har. GARO Entity Pro kan du installera på både vägg och stolpe och vi erbjuder smarta lösningar för montering både inomhus och utomhus.

GARO Connect

GARO Connect

Appen fylld med möjligheter
Fördela kostnaden mellan besökare med hjälp av rapporter från GARO Connect. Få full kontroll på din laddning med styrfunktioner som laddövervakning, debiteringsunderlag och användarhantering med laddboxen GARO Entity.

Den bästa inom det mest betydelsefulla

Den bästa inom det mest betydelsefulla

Vi satsar stort på att vara en förebild inom elbilsladdning och framförallt att vi ska vara bäst inom säkerhet. Det innefattar givetvis att GARO Entity Pro är säker för både användare, bilen och fastigheten.

Framtidssäkra verksamheten

Framtidssäkra verksamheten

GARO Entitys framtidssäkra teknik, tilltalande design och smarta funktioner gör oss övertygade om att laddboxen är rustad för framtidens krav. Laddboxens mjukvara gör den förberedd för funktioner som till exempel Plug and Charge för smidig identifiering och debitering.

Bidrag för laddstationer

För er som ska installera laddstationer som är publika, dvs. en laddstation som är placerad så att vem som helst kan ladda bilen där, finns det bidrag att söka genom det så kallade Klimatklivet.

Läs mer