Produktiv laddning med Althea 50 kW

Destinationsladdaren Althea passar perfekt på platser som exempelvis köpcentum, idrotts- och fritidsanläggningar eller andra platser där människor uträttar sina ärenden eller intressen. Samtidigt som elbilsägaren tar en fika, gör sitt ärende eller är på kundmöte laddar Althea effektivt elbilen på ca 1 timme. Att erbjuda snabb påfyllning av el ökar förhoppningsvis besöksfrekvensen och du plockar också poäng genom att tydligt visa att du står på miljöns sida.

Attraktivt längs vägen

Attraktivt längs vägen

Destinationsladdaren Althea passar perfekt på platser där folk gör kortare ärenden. Att då samtidigt få möjlighet att ”fylla på lite el” kommer att öka besöksfrekvensen. Eftersom Althea är utrustad med laddkablar för både CCS och CHAdeMO passar den till alla elbilar med stöd för snabbladdning. Den tydliga pekskärmen gör laddaren enkel att använda oavsett vilken nationalitet du tillhör. Tack vare den höga kvaliteten i såväl teknik som komponenter garanterar vi en laddstation som sköter sig själv med minimalt underhåll.

LADDAR ALLA BILAR
Kan utrustas med både CHAdeMO och CCS laddkabel för att säkerställa att alla typer av snabbladdningbara elbilar ska gå att ladda.

SNABB PÅFYLLNING AV EL
Snabbladdar batteriet från 20 till 80% på de flesta rena elbilars batteri på ca 45 minuter.

ENKEL PEKSKÄRM
Pekskärm med ett gränssnitt som är baserat på symboler som gör det enkelt att förstå hur laddningen går till. GARO utvecklar själva mjukvaran och sköter alla framtida uppdateringar.

FULL KONTROLL MED RFID
En RFID-läsare låser upp för laddning genom att användaren identifierar sig med en RFID-tag, vilken kommunicerar både mot operatören, laddägaren och användaren.

MILJÖVÄNLIGT HÖLJE
Egenkonstruerad plåtkapsling med modern design. Höljet är tillverkat av miljövänliga Magnelis® som är både är starkt, korrosionsbeständigt och självläkande.

EGEN FOLIERING
Kan kläs in med egendesignad foliering för att stärka ditt varumärke och visa upp ditt bidrag till miljön.

TÅL NORDISKT KLIMAT
Utvecklad och noga testad i Sverige och Norge är Althea anpassad efter vårt tuffa nordliga klimat och tål såväl kyla som fukt. Laddaren är därför utrustad med skåpsvärmare.

Vad krävs för att installera Althea?

Vad krävs för att installera Althea?

Inkopplingen av Althea bör planeras noga utifrån läget och parkeringsytans disposition. Laddstationen bör matas med en säkring om minst 80A (400V TN). Välj även om den ska vara uppkopplad mot en laddoperatör och hur accesskontrollen bör ske. När allt är planerat och beställt kommer Althea att levereras komplett och konfigurerad med alla inställningar klara. Som alla GAROs produkter är Althea utvecklad för att vara enkel för installatören och självklar för användaren.