GARO Entity Heat

GARO Entity Heat

En värmande nyhet till din bostadsrättsförening 

Med GARO Entity Heat kan du som fastighetsägare skapa en attraktiv och innovativ bostadsrättsförening. GARO Entity Heat är ett motorvärmaruttag med två uttag och med tillvalet energimätare blir det enkelt att rättvist att ta betalt för de boendes elanvändning. Med möjlighet till både låsbart lock och uttag hindras obehöriga dessutom att nyttja uttagen för maximal säkerhet. 

Flexibel och utbytbar allteftersom behoven ändras

Flexibel och utbytbar allteftersom behoven ändras

Nu kan du växla mellan motorvärmaruttag och elbilsladdare utan hjälp av elektriker! 
Vad menar vi egentligen med det?  
Eftersom motorvärmaruttaget GARO Entity Heat och laddboxen GARO Entity Pro har en likadan bottenplatta är det bara insatsen som skiljer dem åt. Det innebär att du som fastighetsägare med hjälp av en elinstallatör kan börja med att installera en större mängd motorvärmaruttag och några få laddboxar. Allt eftersom fler boende efter tiden kommer byta från fossildrivna bilar till elbilar kan du på egen hand ersätta motorvärmaruttagen till laddboxar. 

Osäker på hur många motorvärmaruttag som behövs?

Osäker på hur många motorvärmaruttag som behövs?

Att på förhand veta hur många motorvärmaruttag som krävs för att täcka det framtida behovet i en bostadsrättsförening är i stort sett omöjligt. Med GARO Entity Heat kan du därför skala upp när dina behov förändras. Genom vår smartbracket finns nämligen möjligheten att initialt starta med ett mindre antal motorvärmaruttag för att sedan enkelt och på egen hand skala upp när behovet ökar. De första uttagen installeras med hjälp av en elinstallatör, men de resterande kan ni sedan enkelt koppla på utan installatörshjälp. Smart och kostnadseffektivt.

Tillbehör som möjliggör flexibilitet

Tillbehör som möjliggör flexibilitet

Till GARO Entity Heat finns en mängd olika tillbehör så som stativ, fundament och lås. Stativet med dubbelbracket skapar exempelvis en flexibel lösning där ena sidan kan bestå av en laddboxinsats och andra sidan ett motorvärmaruttag. Ett klockrent alternativ för bostadsrättsföreningen där bilflottan troligtvis består av både el- och hybridbilar samt fordon med förbränningsmotorer.