GARO laddbox

GARO Laddbox

1. Se till att laddboxen är i tillslaget läge.
  2. Kontrollera serienumret/SSID och lösenordet på etiketten som sitter på laddboxens skjutlucka. Om luckan är låst, låser du upp luckan med medföljande nyckel.
  3. Anteckna serienumret/SSID och lösenordet för framtida referens.
  4. Leta upp laddboxens SSID-namn bland de trådlösa nätverken som visas i din telefon, på surfplattan eller i datorn.
  5. Anslut till laddboxens trådlösa nätverk och ange lösenordet.
  6. Öppna webbläsaren i din enhet. Laddboxens webbplats kommer att visas per automatik. Skulle den inte göra det, skriver du in webbadressen chargebox.garo.se
  7. Se din manual

GARO Laddbox

1. Se till att laddboxen är i tillslaget läge.
  2. Kontrollera serienumret/SSID och lösenordet på etiketten som sitter på laddboxens skjutlucka. Om luckan är låst, låser du upp luckan med medföljande nyckel.
  3. Anteckna serienumret/SSID och lösenordet för framtida referens.
  4. Leta upp laddboxens SSID-namn bland de trådlösa nätverken som visas i din telefon, på surfplattan eller i datorn.
  5. Anslut till laddboxens trådlösa nätverk och ange lösenordet.
  6. Öppna webbläsaren i din enhet. Laddboxens webbplats kommer att visas per automatik. Skulle den inte göra det, skriver du in webbadressen: 172.24.1.1

GARO Laddbox+
Som slutanvändare kan du ej logga in i boxen. Kontakta eller logga in via din backend operatör.

GARO Laddbox
Du kan uppdatera din laddbox via interfacet i laddaren. Logga in på din laddare och tryck på uppdatera. Laddare måste vara uppkopplad mot internet för att kunna hämta senaste mjukvaran. Är laddboxen ej uppkopplad mot internet finns en manual för hanteringen.

GARO Laddbox+
Kontakta din installatör eller backend operatör.

GARO Laddbox
Då du upplever att säkringarna ej håller vid laddning är det viktigt att din installatör dubbelkollar så att er laddbox är inställd korrekt för er huvudsäkring och ev gruppsäkring i fastigheten. Kontakta din installatör.

GARO Laddbox+
Kontakta er backend operatör som kan hjälpa er att ställa om er laddbox efter era förhållanden i fastigheten. (Laddboxen kommer färdig configurerad från fabrik efter beställning).

Lastbalansering är ett sätt att förhindra att huvudsäkringen löser ut om det blir ett för stort effektuttag om alla bilar laddar samtidigt och det samtidigt i fastigheten förbrukas mycket ström.

GARO Laddboxar
I våra laddboxar finns den funktionen som standard, det enda som behöver göras är att i elcentralen kompletteras med en energimätare som kopplas till laddboxarna via en buskabel. Kontakta din närmsta elinstallatör så hjälper de dig med installationen.

Kontakta er installatör eller återförsäljare som hjälper er med felorsaken. Har ni ett serviceavtal, kontaktar ni er servicepartner.

Wifi-kort ger dig möjlighet att uppdatera din laddare samt koppla upp din laddare mot ditt hemmanätverk. Då nya bilar möter marknaden sker en del uppdateringar i bilarna vilket innebär att du behöver uppdatera din laddare. Uppdatering av din mjukvara är att framtidsäkra din laddstation.

Monteras flera GARO Laddboxar i kluster räcker det med Wifi-kort i masterboxen.

Då din box är uppkopplad i ditt hemmanätverk kan du enkelt logga in via chargebox.garo.se. Mer information hittar du i manualen för din laddbox.

Ja, du kan byta till fast kabel men hjälp av din installatör.

Med en eller flera GARO laddboxar uppkopplade mot G-Cloud erhålls en samlad mätinsamlingstjänst som går att bryta ner till varje användare, laddare och period. Detta är något som kommer öka attraktionsvärdet på fastigheten och gör att det går att ta rättvist betalt med ett specificerat påslag på hyran.

Läs mer