Kabelskåp e-mobility

Kabelskåp e-mobility

Smart och effektiv strömfördelning mellan laddstolparna

Förutom pålitliga laddstolpar och laddstationer krävs även pålitliga och flexibla kabelskåp som kopplar upp ström och fördelar den till de olika laddstolparna och stationerna på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Hos oss hittar du både de kompletta lösningarna för större och mindre arbetsplatser samt hög kompetens och kunskap som vi har samlat på oss under åren.

Miljövänliga e-mobilityskåp

Vi skräddarsyr, bygger ihop, säkerhetstestar och levererar färdigmonterade kabelskåp anpassade för e-mobilitylösningar på din arbetsplats. Tack vare mångårig erfarenhet och stort engagemang i miljövänlig produktutveckling kan vi erbjuda ett kabelskåp med ett nytt revolutionerande hölje under eget varumärke. GAROs eget kabelskåp är tillverkat av ett miljövänligare och exklusivare material, kallat Magnelis® som både är starkt och korrosionsbeständigt.

Kundanpassad och färdig att plugga in

Utifrån hur många laddlösningar just din arbetsplats behöver, räknar vi fram ditt aktuella elbehov och bygger ihop ett anpassat kabelskåp med förkonfigurerad lastbalansering. Det betyder att du och din installatör får en samlad leverans som innehåller en komplett e-mobilityanläggning med alla ingående komponenter färdigmonterade för snabb och enkel anslutning.

Nytt unikt kabelskåp från GARO

Med vårt nya egenutvecklade kabelskåp lanserar vi ett miljöanpassat hölje, designat med flera unika fördelar som tål att jämföras. Skåpet är speciellt anpassat att klara alla typer av klimatförhållanden.

MAGNELIS®
Miljövänligt material, korrosionsbeständigt, självläkande

MÄRKNING GARO
Garanterar svensk kvalitet enligt GARO Futuresmart™.

SÄKERHET
Slagtålighet IK10. Kapslingsklass IP34D vilket gör att den klarar vårt nordiska klimat samt tredjepartscertifierad enligt alla gällande standarder.

UNIK DESIGN
Modern design med genomtänkta detaljer både på såväl in som utsida.