Elbilsladdning företag

Elbilsladdning företag

GARO Entity Pro- Den perfekta laddboxen för arbetsplatsen

GARO Entity Pro- Den perfekta laddboxen för arbetsplatsen

Med sin minimalistiska design och kraftiga mjukvara är GARO Entity Pro den perfekta lösningen till din arbetsplats. Med stöd för både 1-fas och 3-fas laddning laddar den alla bilar och passar för alla bilmodeller. Var med och skapa en enklare vardag för de anställda, samtidigt som ditt företag blir en del av den gröna omställningen.

Öppet gränssnitt ger frihet

OCPP-kompatibel laddbox
Vi på GARO tror starkt på att aldrig begränsa våra kunders olika valmöjligheter och önskemål. Tack vare det öppna gränssnittet i laddboxen blir du som fastighetsägare aldrig låst till en enskild leverantör och har full frihet att välja den operatör du föredrar. Det öppna gränssnittet gör dessutom att du kan välja flera av varandra oberoende leverantörer och skapa ett system av samverkande funktioner som gör din fastighet ännu smartare.

Flexibel montering

Flexibel montering

Vart du som arbetsgivare väljer att placera dina laddstationer beror helt på hur din fastighet och omgivning runt omkring ser ut och vilket behov ditt företag har. GARO Entity Pro kan du installera på både vägg och stolpe och vi erbjuder smarta lösningar för montering både inomhus och utomhus.

Skala upp efter behov

Skala upp efter behov

Att på förhand veta hur många laddboxar som krävs för att täcka det framtida behovet på en arbetsplats kan vara svårt. Med GARO Entity Pro kan du därför skala upp när dina behov förändras. Genom vår smartbracket finns nämligen möjligheten att initialt starta med ett mindre antal laddboxar för att sedan enkelt skala upp när fler medarbetare väljer att köra på el. Bakstycket till laddboxarna kan elinstallatören förbereda redan från början, och när behovet sedan ökar kopplas laddenheten snabbt och enkelt in i efterhand. Smart och kostnadseffektivt.

GARO Connect

GARO Connect

Appen fylld med möjligheter
Fördela kostnaden mellan anställda med hjälp av rapporter från GARO Connect. Få full kontroll på din laddning med styrfunktioner som laddövervakning, debiteringsunderlag och användarhantering med laddboxen GARO Entity. 

Den bästa inom det mest betydelsefulla

Den bästa inom det mest betydelsefulla

Vi satsar stort på att vara en förebild inom elbilsladdning och framförallt att vi ska vara bäst inom säkerhet. Det innefattar givetvis att GARO Entity Pro är säker för både användare, bilen och fastigheten.

Framtidssäkra arbetsplatsen

Framtidssäkra arbetsplatsen

GARO Entitys framtidssäkra teknik, tilltalande design och smarta funktioner gör oss övertygade om att laddboxen är rustad för framtidens krav. Laddboxens mjukvara gör den förberedd för funktioner som till exempel Plug and Charge för smidig identifiering och debitering.

Sök bidrag

Läs mer bidraget på Naturvårdsverkets hemsida, där kan du antingen göra din ansökan direkt med Bank-ID eller ladda ner ansökningsblanketter.

Läs mer