Kabelskåp

Miljövänligt och färdigbyggt efter din specifikation

Vi har utvecklat ett eget miljöanpassat kabelskåp som GARO Montage skräddarsyr och levererar färdigmonterat, så att du som installatör endast behöver ansluta inkommande och utgående kablage. Kabelskåpet kan innehålla allt från reservkraft och uttagscentraler till styrning för belysning och fordonsladdning.

MAGNELIS® FÖR MILJÖNS SKULL
GARO är först med att lansera ett kabelskåp med ett hölje av den revolutionerande metallbeläggningen Magnelis®. Materialet ger våra skåp överlägset bättre självläkande egenskaper och starkare korrosionsmotstånd i tuffa eller starkt alkaliska miljöer, jämfört med motsvarande varmförzinkade beläggningar. Detta gör att vårt kabelskåp passar i tufft klimat vid alla breddgrader och klimatförhållanden.

UNIK KONSTRUKTION
Den modernare konstruktionen innehåller flera genomtänkta detaljer som förenklar för både installation och användning. GARO kabelskåp finns i nio standardstorlekar som går att få med eller utan ovandel för mätare eller annan utrustning. Ett stort eget tillbehörsprogram gör att kabelskåpet går att montera på flera sätt, under olika mark-/väggförhållanden.

FÄRDIGBYGGT OCH SÄKERHETSTESTAT
GARO Montage bygger ihop kompletta skräddarsydda lösningar enligt dina specifikationer. Allt vi behöver från dig är en idé, några funderingar eller ett ellinjeschema. Därefter tar vi hand om resten för att leverera ett färdigbyggt och säkerhetstestat kabelskåp till dig. Kontakta våra kompetenta säljare så ser de till att du får den ultimata lösningen.

Läs mer om våra skräddarsydda kabelskåp här >