SÄLJARE VÄST, GARO ELFLEX

SÄLJARE VÄST, GARO ELFLEX

Publicerad 2022-05-16

SÄLJARE VÄST, GARO ELFLEX

Vill du vinna på "bortaplan"? Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke? Brinner du för försäljning med långsiktiga affärsrelationer? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en ny säljare till teamet, som vill vara med att forma och stärka företagets position på marknaden i västra Sverige.

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär hög närvaro på marknaden. Vi är nära kunden och kundens behov. Genom våra samarbetspartners, återförsäljare och uthyrare servar vi byggbranschen med företagets produkter.

  • Identifiera och etablera nya återförsäljare och slutkunder i Sverige.
  • Försäljningsansvar för etablerade kunder och partners.
  • Genomföra produktutbildningar för återförsäljare/grossister.
  • Planera och genomföra kundaktiviteter både i egen regi och i samarbete med partners.

Du rapporterar direkt till Försäljningschef.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera från bygg, industri eller handel. Kanske har just du insett att utesälj är något för dig eller så har du viljan att ta nästa steg i din säljkarriär?

Du är en relationsskapare och förstår vikten av långsiktigt arbete. Vi tror att du är social och kontaktskapande med fokus på resultat och lönsamma affärsrelationer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper! Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, vi trivs bäst "på fältet" när vi träffar våra kunder!

Garo Elflex AB erbjuder dig utveckling och en nyckelposition i ett ungt, expansivt och innovativt företag. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar.

Tjänsten innebär ca 3-4 resdagar i veckan med bearbetning i västra Sverige. När det gäller din bostadsort är vi flexibla, men du är med fördel bosatt i Göteborg med omnejd.

I denna rekrytering samarbetar GARO med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se