TEKNISK SUPPORT TILL GARO E-MOBILITY AB

TEKNISK SUPPORT TILL GARO E-MOBILITY AB

Publicerad 2021-12-29

TEKNISK SUPPORT TILL GARO E-MOBILITY AB

Vill du göra skillnaden som är viktig? Kombinerar du tekniskt intresse med känsla för snabb service? Vill du arbeta med produkter som ligger främst i teknisk utveckling och för en hållbar framtid?

Nu söker vi en medarbetare till Teknisk Support. Du får en viktig roll i vår organisation, som bidrar till den bästa kundupplevelsen och servicen. 

Rollen innebär att du servar våra kunder med teknisk support av våra laddprodukter. Du ingår i ett team som dagligen servar elinstallatörer, grossister och slutkunder med teknisk rådgivning och hjälp. Ditt viktigaste arbetsredskap blir telefonen, men även andra digitala supportverktyg förekommer eller är under utveckling. Supporten kan till exempel handla om installation, allmän felsökning och handhavande av våra produkter. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta emot supportärenden via telefon, mail och i Summera support.
  • Support till installatörer via supportverktyg och telefon.
  • Assistans vid installation av laddprodukter i form av att följa checklistor tillsammans med installatörer.
  • Dokumentation och uppföljning av supportärenden.
  • Uppringande verksamhet med kunder för att följa upp och supportera.
     

Vem är du?

Du är en teknikintresserad person som trivs i en serviceinriktad roll. Din bakgrund är troligen inom en teknisk bransch, har du kunskaper inom el är det positivt. Utmaningen i denna rollen är att kombinera kundservice med teknik. Du är strukturerad och har förmågan att "hålla många bollar i luften". Du kommunicerar vägvinnande och pedagogiskt både i tal och skrift. 

Vi ser positivt på yrkeserfarenhet eller en lämplig utbildning inom teknik eller elteknik, dessutom är IT-kunskaper viktigt då våra produkter har inbyggda system och är uppkopplade. 

Sista ansökningsdag 2022-01-31 Plats: Gnosjö

I denna rekrytering samarbetar GARO E-mobility med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-30 25 01. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vänta inte med din ansökan, då vi arbetar löpande med urvalet.