Sales & Operations Planning Manager

Sales & Operations Planning Manager

Publicerad 2024-06-28

GARO söker Sales & Operations Planning Manager

Vi söker nu en driven och analytisk S&OP Manager som vill leda och utveckla GAROs Sales & Operations Planning (S&OP) processer.

Vi erbjuder en roll med stor möjlighet att utforma och påverka arbetet då vår S&OP-funktion är relativt nyinrättad. Du blir en viktig kugge i skapandet av den nya Supply Chain-organisationen som etablerats på GARO sedan något år tillbaka. Placeringsort är Gnosjö alternativt Hillerstorp.

I rollen som S&OP Manager förväntas du leda och utveckla våra S&OP-processer. Du kommer bland annat att koordinera, analysera och sammanställa prognosbehov från säljorganisationen samt säkerställa att prognosdata implementeras i MRP-system. Vidare ansvarar du för att löpande stämma av med representanter från våra produktionsenheter, inköp, kundservice och sälj. Du deltar i ledningsgruppen för koncernens Supply Chain-organisation och rapporterar till vår Supply Chain Director.

Du kommer att ha ett nära samarbete med försäljningschefer i våra olika länder som Sverige, Irland, UK, Norge, Finland, Polen och Tyskland. Målsättningen är att åstadkomma en stabil prognosprocess med god förankring i GARO-koncernens alla verksamheter för att uppnå målsättningar gällande bland annat leveranssäkerhet och kapitalrationalisering av lager.

Vi söker dig som:

  • Är analytisk och systematisk
  • Är en driven och beslutsmässig ledare
  • Har erfarenhet av prognos- och planeringssystem, MRP integrerat eller fristående system.
  • Har dokumenterad erfarenhet från liknande roller i större verksamheter med internationell miljö
  • Har kompetens inom lagerlogistik och övergripande planering
  • Besitter goda kunskaper i engelska och svenska

Om du har högskoleutbildning inom relevant område är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här senast den 4 augusti 2024.