KOMMERSIELL PRODUKTCHEF GARO E-MOBILITY

KOMMERSIELL PRODUKTCHEF GARO E-MOBILITY

Publicerad 2021-10-18

KOMMERSIELL PRODUKTCHEF GARO E-MOBILITY

Vi söker dig med en speciell mix!
Kommersiell + Tekniskt intresse + Digital = Produktchef E-mobility

Nu bygger vi GARO E-mobility AB! I denna satsningen söker vi en Kommersiell Produktchef som får en strategiskt viktig roll i vår strävan att ge marknaden rätt produkter. Förutsättningarna är spännande och utmanande på samma gång. När vi nu tar steget att bygga en verksamhet som fokuserar på laddprodukter till  den expansiva elbilsmarknaden visar vi med kraft att vi vill möta marknadens förväntningar och öka vår kapacitet att tillgodo se den.

I samband med detta blir rollen som Produktchef viktig för att fortsätta vår framgång. Rollen innebär att du blir sortimentsansvarig för produkter och tjänster inom ett område som utvecklas snabbt. Det kräver stor lyhördhet för marknaden genom omvärldsbevakning, nätverkande och att aktivt hålla sig uppdaterad för att ta strategiskt viktiga beslut. För att lyckas i rollen kombinerar du intresse för marknad med produktkunskap och produktteknisk utveckling. Framtiden är mycket intressant, vi ser att våra produkter blir uppkopplade och kompletteras med digitala tjänster och applikationer, som är värdeskapande för marknaden. Detta är ett viktigt fokusområden i rollen.

Du samarbetar internt med produktutveckling, marknad och sälj, dels för att bidra i utveckling och i "beställningen" av nya produkter samt att föra ut dessa till marknaden. Du blir ett viktigt kommersiellt och tekniskt stöd för försäljningen med aktiv affärs- och konceptutveckling. Det externa arbetet innefattar kontakter med flera intressenter och nätverk från kunder till branschorganisationer.

Rollen innebär att du är ordförande i Produktrådet, vilken är en viktig uppgift där din förmåga att driva och koordinera forumet blir avgörande.

Vem är du?
Vi tror att du har en bakgrund som kombinerar marknad, produkt och digitala tjänster. Genom din yrkeserfarenhet har du fått god förståelse för kommersiella frågor kring produkter med digitala tjänster och hur de når framgång på marknaden. Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och du inser att kraften som skapas när en intern organisation eller externa parter maximerar kompetensen i en gemensam målbild är viktig.

Du når framgång med ditt engagemang och din kommunikativa förmåga. Du ger ett stabilt intryck som du kombinerar med öppenhet, nyfikenhet och kreativitet. Vi uppskattar din vilja att skapa ordning och struktur som ger tydliga processer i E-mobility under en expansiv fas.

Vi ser positivt på att du har en relevant akademisk utbildning. Har du kunskaper och intresse inom digitala lösningar samt fordons- eller installationsbranschen är det en fördel. Förutom god svenska är engelskan på topp, du både talar och skriver obehindrat.

Är det dig vi söker? Då erbjuder vi en spännande roll i en framtidsbransch med fokus på hållbarhet och teknisk utveckling.

I denna rekryteringen samarbetar GARO E-mobility AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vänta inte med din ansökan, då vi arbetar löpande med urvalet.

Plats: Gnosjö

Välkommen med din ansökan!