INKÖPARE TILL GARO

INKÖPARE TILL GARO

Publicerad 2022-08-18

INKÖPARE TILL GARO

Vill du arbeta på ett tillväxtföretag med siktet inställt på framtiden?

Då har vi ett spännande jobb i ett starkt team!

I rollen som inköpare rapporterar du direkt till inköp- och logistikdirektören och du blir en viktig del i GAROs försörjningskedja. Du kommer att ingå i ett team med ca 7 personer, där du har ett kategoriansvar och därmed ansvar för leverantörer inom kategorin . Våra leverantörer finns i Europa vilket innebär att resor i viss omfattning ingår i tjänsten. För att lyckas i tjänsten behövs kombinationen kunskaper inom inköp och logistik, förhandlingsvana samt en vinnande personlighet som skapar bra samarbete och trygga kontakter både internt och externt.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att utvalda leverantörer lever upp till GAROs förväntningar och krav.
  • Leda upphandlingsprocesser inom ditt kategoriområde.
  • Utforma och förhandla avtal.
  • Leda projekt inom ditt område.
  • Självständigt arbeta med uppföljning och leverantörsutveckling.
  • Operativt hantera interna och externa beställningar i vårt affärssystem AX.
  • Ansvara för analys av inköpsorderförslag, prognoshantering och leveransbevakning.

Vem är du?
Du kombinerar affärsmässig smidighet med tydlig struktur och noggrannhet. Du har ett affärssinne för hela affären och kan se till totalkostnaden för företaget. Du har utbildning inom inköp alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också erfarenhet inom avtalsrätt och är en rutinerad förhandlare. Förutom dina kunskaper och erfarenheter värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är analytisk med ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har internationell erfarenhet. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig naturligt och utan svårigheter i tal och skrift både på svenska och engelska.

Är detta en möjlighet för dig? Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar vi med FSK PEOPLE. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Välkommen med din ansökan på www.fskgroup.se.