GARO SÖKER INNESÄLJARE

GARO SÖKER INNESÄLJARE

Publicerad 2024-01-12

 

GARO SÖKER INNESÄLJARE

En av våra medarbetare går vidare med en ny utmaning i organisationen och vi behöver hitta hans ersättare. Vi erbjuder dig en variationsrik dag med högt fokus på kund och hållbarhet.

Rollen innebär bland annat kommersiell/teknisk rådgivning, offerthantering och orderläggning. Dagarna blir variationsrika med korrespondens via mail och telefon med både nationella och internationella kunder. Du hanterar specifika kundportaler för leveransplaner och prognoser. Hos GARO är samarbete och lagarbete nyckelfaktorer för framgången. Vi är ett prestigelöst gäng som hjälper varandra med fokus på kund.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete, dvs B2B innesälj av teknisk karaktär eller kundtjänst.
Förutom att du är självgående med egen drivkraft är du också en lagspelare som har förmågan att se vad laget behöver. Med teknisk kompetens, känsla för service och affärsmässighet levererar du en kundupplevelse i toppklass.
För att lyckas i arbetet har du en god verbal och skriftlig förmåga i svenska och engelska. Du har också mycket god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem. Har du elteknisk bakgrund är det en merit, men det är ett krav med tekniskt intresse för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen av GARO.

Placeringen är i Gnosjö.

I denna rekrytering samarbetar GARO med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se. Vi arbetar med ett löpande urval.