GARO Montage söker en konstruktör!

GARO Montage söker en konstruktör!

Publicerad 2022-05-05

GARO MONTAGE SÖKER EN KONSTRUKTÖR! 

GARO Montage AB är bolaget som ingår i affärsområdet GARO Electrification och har fokus på att sälja kundanpassade centraler, ställverk och kabelskåp till våra kunder;  de svenska elgrossisterna. Vi har ett nära samarbete med elinstallatörer som köper produkterna av grossisterna och som alltid är i kontakt med oss för att säkerställa att de får rätt produkt och att den är anpassad helt efter slutkundens önskemål.  

Vi är i behov av ytterligare en resurs på vår konstruktionsavdelning. Det dagliga arbetet innebär att du utformar elritningar i CAD-programmet FastEl. Du har kontakt med elinstallatören för att säkerställa att konstruerat elskåp är utfört så att det passar i applikationen där produkten skall monteras.  Du har kännedom om krav och standarder för att både tillgodose efterfrågad säkerhet samt kundens önskemål om effektivitet, kapacitet och hållbarhet.  

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har elutbildning och har god erfarenhet av elinstallation eller elkonstruktion. För att lyckas i arbetet behärskar du svenska i såväl tal som i skrift. Du har också god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem. 

Kommunikation utförs både externt och internt. Externt med våra kunder, dvs grossister och installatörer samt internt med kollegorna på  konstruktion/-försäljningsavdelningen samt montörerna i produktionen.

Placeringsort: Placering i Gnosjö fram till Q4 2022 - sen flyttar vi till Hillerstorp!  

Ansökan
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta konstruktionschef Ann-Sofie Gustavsson, 0370-51 16 92 eller HR specialist Marie Torén, 0370-51 16 22. Hör av dig med din ansökan till marie.toren@garo.se så fort som möjligt eftersom vi kallar till intervjuer löpande.