CONTENT CREATOR TILL GARO

CONTENT CREATOR TILL GARO

Publicerad 2023-10-26

 

CONTENT CREATOR TILL GARO

Vi söker nu en Content Creator. Du kommer att bidra i koncernens fortsatta utveckling kring kommunikation. Rollen innebär att du stöttar flera områden inom GARO när det gäller produktion av texter, content i alla kanaler samt idéer på koncept och kampanjer. Din vardag blir både händelserik och varierande, det kan innebära textskrivning för digitala kanaler, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter så som foldrar, fotograferingar, annonsering i sociala medier etc. Men om vi ska förtydliga den absolut viktigaste komponenten, så är det din känsla för text och att producera kommunikation med träffsäker tonalitet och känsla.

"Vilken story ska vi kommunicera, hur ofta, vart ska det placeras och se till att det sker."

Sammanfattning på dina ansvarsområden:

  • Contentproduktion
  • Kundsegmentering
  • Puscha ut kommunikation i digitala kanaler
  • Optimera marknadsaktiviteter/kommunikationsinstaser
  • Löpande uppföljning och rapportering
     

Kortfattat kommer du ha en varierande, utmanande, men framförallt en utvecklande vardag, där du får förtroendet att bidra i GAROs tillväxt och framfart på marknaden. Du får göra skillnad och vi vill det! Du ingår i ett härligt mindre marknadsteam och deltar aktivt i GAROs totala marknadskommunikation både operativt och strategiskt.

Vem är du?

Viktigast är din passion för kommunikation och att sätta texten som gör skillnad.

Du är duktig på att formulera texter och kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Du brinner för kommunikation och marknadsföring och vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av contentproduktion i digitala kanaler och på webb.

Vi söker dig som är kommunikativ, nyfiken och kreativ, men också analytisk och noggrann i uppdraget att följa upp aktiviteter. Som person är du lättsam och social och du gillar att jobba både självständigt och tillsammans med andra både internt och externt. Vi ser positivt på din förmåga att ta tag i uppgifter och vara lösningsorienterad.

Har vi fångat ditt intresse? Det hoppas vi!

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.

I denna rekryteringen samarbetar vi med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, FSK People. Ansök på www.fskpeople.se Vi arbetar med löpande urval.