After Sales – GARO E-mobility AB

After Sales – GARO E-mobility AB

Publicerad 2024-06-28

GARO E-mobility AB söker After sales

Vill du göra skillnaden som är viktig? Kombinerar du tekniskt intresse med känsla för snabb service? Vill du arbeta med produkter som ligger främst i teknisk utveckling och för en hållbar framtid?

Vi har en ledande roll på marknaden med spännande förutsättningar och vi har stort fokus på vår After Sales genom att ta hand om kunderna och supportera dem när de köpt sin produkt från GARO. Vi söker flera medarbetare till vår Tekniska support. Du kommer att få en viktig roll i vår organisation, som bidrar till den bästa kundupplevelsen och servicen.

Rollen innebär att du servar våra kunder med teknisk support av våra laddprodukter. Du ingår i ett team som dagligen servar elinstallatörer, grossister och slutkunder med teknisk rådgivning och hjälp. Ditt viktigaste arbetsredskap blir telefonen, men även andra digitala supportverktyg förekommer eller är under utveckling. Supporten kan till exempel handla om installation, allmän felsökning och handhavande av våra produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta emot supportärenden via telefon, mail och i Summera support.
  • Support till installatörer via supportverktyg och telefon.
  • Assistans vid installation av laddprodukter i form av att följa checklistor tillsammans med installatörer.
  • Dokumentation och uppföljning av supportärenden.
  • Uppringande verksamhet med kunder för att följa upp och supportera.

Vem är du?

Du är en teknikintresserad person som trivs i en serviceinriktad roll. Din bakgrund är troligen inom en teknisk bransch, har du kunskaper inom el är det positivt. Utmaningen i denna roll är att kombinera kundservice med teknik. Du är strukturerad och har förmågan att "hålla många bollar i luften". Du kommunicerar vägvinnande och pedagogiskt både i tal och skrift.

Vi ser positivt på yrkeserfarenhet eller en lämplig utbildning inom teknik eller elteknik, dessutom är IT-kunskaper meriterande då våra produkter har inbyggda system och är uppkopplade.

I denna rekrytering samarbeta GARO E-mobility med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se senast den 31 augusti 2024.