2018-11-23

Två publika snabbladdare till Warszawas kända köpcentrum Złote Tarasy

Det stora polska köpcentrumet Zlote Tarasy går i spetsen och välkomnar utvecklingen mot fler miljövänliga fordon genom att investera i två snabbladdstationer från GARO. Nu erbjuder de besökarna gratis snabbladdning av sina elbilar.

 

Även om antalet elbilar i Polen fortfarande är mycket lågt har laddinfrastrukturen i landet påbörjat en dynamisk utveckling. Złote Tarasy vill absolut vara med i frontlinjen. Det gigantiska köpcentrumet med över 200 butiker i 5 våningsplan besöks varje år av över 21 miljoner människor. Med sitt iögonfallande glastak har Zlote Tarasy blivit en ikon för Warszawa. Under köpcentret finns ett stort parkeringsgarage med plats för 1500 bilar.

”Målet för Złote Tarasy var att bli mer välkomnande för elbilar. Inför valet av laddare krävde de en erfaren partner med en tillförlitlig produkt, som hade den mest universella konfigurationen som kan ladda alla olika typer av elfordon. Självklart var även ledtid och enhetspris avgörande”, berättar Krzysztof Zamożny, försäljningschef för GARO Ladd i Polen.

Installationen av de två snabbladdstationerna från GARO blev klar den 20 juni 2018 och utfördes av GAROs lokala partner EV +, den enda distributören som är godkänd av Fortums Charge & Drive i Polen. De båda laddstationerna är anslutna till deras användarvänliga programvara, men än så länge erbjuder Zlote Tarasy kostnadsfri laddning för alla kunder med elbil som besöker deras köpcenter.

Gnosjö, 22 november 2018

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Andersson, Marknads och Försäljningsdirektör GARO AB
Telefon: 076 148 44 44
E-post: patrik.andersson@garo.se

 

Reine Lönn, Försäljningschef GARO Ladd
Telefon: 076 147 44 44
E-post: reine.lonn@garo.se